Antena Meniu Search
x

Foto O mamă de 28 de ani a murit la două săptămâni după o procedură de umplere a buzelor, făcută de o cosmeticiană pe care a găsit-o pe internet, în Austria

Sfârşit dramatic pentru o mamă de doar 28 de ani din Viena, Austria. Femeia a murit la doar două săptămâni după ce şi-a făcut o procedură de umplere a buzelor, făcută de o cosmeticiană găsită pe internet.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 18:05

Dilber a plătit 180 de euro pentru tratament, despre care medicii cred că a declanşat o reacţie fatală. La scurt timp după intervenţie, femeia, mama unei fetiţe, a început să aibă dureri de cap severe. Soţul a dus-o de urgenţă la spital, însă medicii au refuzat să o interneze, deşi ganflionii limfatici erau sever umflaţi, semn de infecţie.

"Viaţa mi-a fost luată  de lângă mine"

A fost trimisă acasă, în speranţa că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi de la sine. Cu toate acestea, starea lui Dilber s-a înrăutăţit din ce în ce mai mult şi în cele din urmă a fost internat la spital pe 13 octombrie.

Ea a murit a doua zi după ce a suferit o insuficiență cardiacă, la doar două săptămâni după tratamentul cosmetic eșuat. Familia femeii îi acuză pe medicii care s-au ocupat de ea de neglijență.

Pe acelaşi subiect

„Acum fiica noastră trebuie să crească fără mama ei, viaţa mi-a fost luată de lângă mine", a mărturisit soţul femeii.

Mama victimei a declarat presei austriece: „L-am implorat pe doctor să o interneze”. Directorul Spitalului Donaustadt, Lothar Mayerhofer, a respins toate acuzațiile într-o declarație de presă din 16 noiembrie.

„Există indicii clare ale unei boli autoimune teribile. Pacienta a murit în timpul tratamentului în curs. Nu am putut face nimic pentru ea”.

El a bănuit că boala autoimună a lui Dilber a fost cauzată probabil de procedura cosmetică greșită. „Dacă există o lecție de învățat din acest curs tragic al evenimentelor, este că este periculos să faceţi tratmente cu amatori”.

Medicul-șef al Spitalului Donaustadt, Regina Katzenschlager, a spus că Dilber ar fi vizitat a doua oară pe „cosmeticiana de pe Instagram” „în timp ce primea deja tratament în ambulatoriu”.

Esteticianul, despre care se spune că este o blondă necunoscută din Slovacia , a dispărut după incident, susține presa, potrivit The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O mamă de 28 de ani a murit la două săptămâni după o procedură de umplere a buzelor, făcută de o cosmeticiană pe care a găsit-o pe internet, în Austria