Antena Meniu Search
x

Foto O mamă din UK a murit călcată de o turmă de vaci, în timp ce-și plimba câinele. Modul sinistru în care a fost descoperită: "Am pierdut-o"

Kathy McKellar, în vârstă de 74 de ani, își plimba câinele în Grindleton, Lancashire, UK, când și-a găsit sfârșitul. Femeia a fost călcată în picioare de o turmă de vaci, în timp ce era la plimbare cu animalul ei de companie. Trupul neînsuflețit al lui Kathy a fost găsit pe un câmp.

de Cristina Cruceru

la 07.02.2023, 09:16

O mamă din UK a murit călcată de o turmă de vaci, în timp ce-și plimba câinele
O mamă din UK a murit călcată de o turmă de vaci, în timp ce-și plimba câinele - Facebook

Kathy McKellar, în vârstă de 74 de ani, se afla în vacanță, la o cabană din Grindleton, Lancashire, UK în septembrie anul trecut, atunci când a ieșit la plimbare cu câinele ei, Archie. Într-una din zile, proprietarul cabanei, John Turner, a găsit câinele cu lesa încă legată. Animalul s-a întors singur la cabană, fapt care a dat de gândit, relatează Mirror.

Când nu a reușit să o găsească pe Kathy, Turner a sunat la Poliție, înainte de a merge să o caute. A doua zi, fermierul David Towler a găsit cadavrul lui Kathy pe un câmp, femeia fiind declarată moartă de către autorități. Polițiștii au deschis o anchetă, în cazul morții femeii.

Familia acesteia este îndurerată de pierderea ei, iar fiul ei, Andy, a descris-o ca fiind o femeie "feroce și independentă", care iubea tenisul și plimbările.

"Mergea în mod regulat în vacanțe de acest gen, făcea totul pentru ea însăși și ne-a crescut pe mine și pe fratele meu pe cont propriu. Îi plăcea să fie afară, în aer liber, și să plimbe câinele. Era locul lor fericit. Mama a crescut în Clitheroe, de acolo este familia ei, dar s-a mutat în Macclesfield când m-a născut pe mine.

Pe acelaşi subiect

Am pierdut-o pe bunica mea acum doi ani, din cauza vârstei înaintate, așa că mamei îi plăcea să se întoarcă aici pentru a se simți mai conectată cu natura. Deși avea 74 de ani, încă mai lucra cu jumătate de normă", a spus fiul femeii.

Kathy, calcată de o turmă de vaci

O tomografie post-mortem a arătat că Kathy a murit din cauza unor leziuni traumatice la nivelul toracelui, a vertebrelor și avea coaste fracturate. Towler a declarat în fața instanței că își verifica animalele de la fermă atunci când a observat o pungă pe iarbă, care l-a dus la cadavrul lui Kathy. Bărbatul a spus că nu a avut nicio problemă cu vreuna dintre vacile sau taurii săi, adică animalele să fie agresive sau să aibă comportamente ori un temperament neobișnuit.

Acesta a spus: Pot fi destul de protectoare atunci când au viței, dar numai în primele săptămâni. Acești viței aveau în jur de cinci luni. Avem doi câini ciobănești și avem oi care pasc împreună cu vacile, așa că sunt obișnuiți cu prezența câinilor mei.

Ancheta a concluzionat că Towler a respectat toate condițiile puse fermierilor, cu privire la protejarea oamenilor împotriva vitelor. Cu toate că nu se cunoșteau circumstanțele specifice, care au dus la moartea lui Kathy, Towler a primit o notificare prin care i se cerea să împrejmuiască trotuarul public de pe acest câmp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă din UK a murit călcată de o turmă de vaci, în timp ce-și plimba câinele. Modul sinistru în care a fost descoperită: "Am pierdut-o"