Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă s-a prefăcut că fiul ei adoptiv suferă de o boală misterioasă. Copilul era ţinut într-un scaun cu rotile şi alimentat printr-un tub, în SUA

O mamă a fost acuzată că i-a minţit pe medici în ceea ce priveşte starea reală de sănătate a fiului ei adoptiv. Femeia a spus că băiatul suferă de o boală misterioasă care îl ţine în scaun cu rotile şi că trebuie hrănit printr-o sondă de alimentaţie gastrică.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.07.2021, 12:40

Kristy Schneider făcuse planuri şi ar fi aranjat documentele astfel încât Louis, în vârstă de 9 ani, să fie plasat într-un plan de îngrijire până la sfârşitul vieţii, invocând medicilor ipoteza existenţei unei tulburări cromozomiale.

Băiatului i se administrau doze mari de fentanil şi morfină

Potrivit anchetatorilor, femeia a spus că băiatul suferea de „o durere semnificativă şi persistentă”, ceea ce o determina să-i administreze doze mari de medicamente pentru a-i calma durerea, cum ar fi fentanilul sau morfina. Schneider, din Little Rock, Statele Unite, posta frecvent pe paginile de socializare şi pe blogul ei personal despre boala copilului, făcând ca întreaga poveste să pară reală. Conturile ei au fost şterse ulterior, potrivit Mirror.

La un moment dat, Schneider și soțul ei, Erik, au căutat centre care pot asigura îngrijire până la sfârşitul vieţii pacientului pentru băiatul de 9 ani şi au intrat în contact cu diferite agenţii de aplicare a legii pentru a face demersurile necesare ca micuţul să fie internat într-un hospice. După o lună însă, Louis a fost externat din spital.

Pe acelaşi subiect

La o audiere a Departamentului pentru Servicii Umane, Dr. Megan Repp, unul dintre medicii primari ai lui Louis, a spus că a început să aibă îngrijorări pentru băiat în primele trei până la patru vizite, deoarece simptomele și durerile sale nu se potriveau cu ceea ce vedea trecut în dosarul de diagnostic. A adăugat inclusiv că la un momentdat se aştepta ca micuţul să nu supravieţuiască, dar când, în mod miraculos a supravieţuit, mama adoptivă, Kristy, i-a răspuns „A făcut o treabă proastă în a muri...”

Schneiderii au pierdut custodia lui Louis în 2019, după ce o instanță a aflat că aceasta a denaturat medicilor starea sa medicală. În urma audierii privind custodia, a ieşit la iveală faptul că femeia suferea de sindromul Munchausen, o tulburare în care îngrijitorii „fac rău intenționat sau descriu simptome inexistente la copiii lor pentru a atrage atenția asemenea familiilor în care cineva chiar e bolnav”.

După ce a fost îndepărtat de familie şi scos de sub tutela acestora,Louis a început să mănânce şi să meargă pe cont propriu, în ciuda faptului că fusese ţintuit într-un scaun cu rotile şi alimentat cu o sondă timp de câteva luni de zile.

Marţi, mama adoptivă s-a predat poliţiei şi a fost acuzată de punerea în pericol a bunăstării unui minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O mamă s-a prefăcut că fiul ei adoptiv suferă de o boală misterioasă. Copilul era ţinut într-un scaun cu rotile şi alimentat printr-un tub, în SUA