Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă şi cei doi copii ai săi au fost găsiţi morţi într-o maşină incendiată şi aflată într-o parcare, în Australia

O mamă şi cei doi copii ai săi au fost găsiţi morţi într-o maşină incendiată. Cei trei erau într-o parcare de lângă plaja din oraşul Perth, Australia. Poliţiştii suspectează că ar fi o crimă, urmată de sinucidere.

de Monica Palade

la 15.03.2022, 10:38

Femeia, în vârstă de 40 de ani, o fetiţă de 10 ani şi un băiat de opt ani au murit pe bancheta din spate a automobilului, o Honda Jazz, în rezervația John Graham din Coogee, în sudul orașului.

Inspectorul detectiv Quentin Flatman de la Poliția din Washington a declarat astăzi că ancheta este în faza incipientă, dar se crede că victimele sunt din aceeași familie. „Orice moarte prematură este absolut tragică, dar cu atât mai mult când avem copii implicați”, a spus inspectorul detectiv Flatman.

„Din păcate, în acest moment avem trei părți, care au murit în spatele unei mașini în urma incendiului care a fost pornit de una dintre aceste părți”.

Crimă urmată de sinucidere

Pe acelaşi subiect

El a spus că este „foarte, foarte puțin probabil” să fie implicat altcineva și a asigurat comunitatea că „nu sunt motive de îngrijorare” privind vreo amenințare continuă.

Poliția din Washington a spus că „investighează circumstanțele incendiului din Coogee. Tatăl copiilor plecase din Perth, duminică seara, pentru a-şi vedea familia din SUA și este acum pe cale să se întoarcă acasă.

„Este destul de șocat și caută el însuși răspunsuri”, a spus inspectorul detectiv Flatman. Un martor a declarat ieri pentru 9News că a auzit ceea ce a sunat a focuri de armă la fața locului. Poliţia spune, însă, sunetele proveneau de la foc. Poliția face apel pentru oricine are filmări cu camera de bord între orele 11:00 și prânz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O mamă şi cei doi copii ai săi au fost găsiţi morţi într-o maşină incendiată şi aflată într-o parcare, în Australia