Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis fiul autist de 11 ani pentru că nu-i mai suporta crizele. Trupul băieţelului, găsit lângă un râu din Franţa

Nu i-a mai suportat crizele şi a decis să pună punct. O mamă şi-a ucis fiul autist de 11 ani ca să scape de problemele pe care micuţul i le cauza. 

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 10:42

O mamă şi-a ucis fiul autist de 11 ani pentru că nu-i mai suporta crizele. Trupul băieţelului, găsit lângă un râu din Franţa - Shutterstock

Trupul copilului a fost găsit, sâmbătă, pe malul râului Huveaune, în Marseille, Franţa. Femeia a recunoscut că l-a înjunghiat pentru că avea din ce în ce mai multe dificultăţi cu băiatul, scrie Le Parisien.

Şi-a ucis fiul autist pentru că nu îi mai suporta crizele

Femeia de 39 de ani, fără profesie şi fără antecedente penale, își creștea singură copilul. În faţa poliţiştilor, ea a mărturisit că mai întâi și-a lovit fiul, vineri, în apartamentul lor din cartierul Capelette, apoi l-a dus lângă râu, unde l-a ucis, cu patru lovituri în piept și gât, folosind un cuțit luat din bucătărie.

„Apoi a lăsat cadavrul acolo și s-a întors pentru a scăpa de lucruri”, a spus procurorul din Marsilia, subliniind dovezile strânse în timpul anchetei de către poliția judiciară, atât acasă, cât și de-a lungul râului Huveaune. Camerele de supraveghere folosite de anchetatori au confirmat declarațiile mamei, în special cu privire la faptul că copilul a murit vineri după-amiază, chiar înainte de raportarea dispariției sale.

Pe acelaşi subiect

Mama a spus într-adevăr că unicul ei fiu a scăpat de supravegherea ei vineri, când mergeau într-un parc de-a lungul Huveaune. Ea a mers apoi de două ori la secția de poliție, la ora 17 și apoi la ora 22, mai întâi pentru a sesiza dispariția și apoi pentru a primi vești despre percheziție.

Cadavrul, care fusese ascuns în tufişuri, a fost găsit în cele din urmă, sâmbătă, în jurul orei 13, de tatăl și unchiul băiatului, pe malul râului, la aproximativ 100 de metri de locul unde se afla jacheta băiatului. Anchetatorii au găsit numeroase urme de sânge la fața locului.

Plasată sâmbătă în arestul poliției, mama le-a explicat anchetatorilor că nu mai putea gestiona crizele fiului ei autist, problemele lui de comportament și că a crezut în ziua crimei „că nu se vor termina niciodată”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă şi-a ucis fiul autist de 11 ani pentru că nu-i mai suporta crizele. Trupul băieţelului, găsit lângă un râu din Franţa