Antena Meniu Search
x

Galerie foto Înjunghiat de ginere, un bărbat din Arad s-a urcat la volan pentru a merge la spital. Pe drum a intrat într-un stâlp şi a murit

Incident şocant petrecut noaptea trecută, într-un cartier mărginal al oraşului Arad. Un tânăr de 20 de ani, abuzat şi exploatat de socrul acestuia, a răbufnit aseară şi l-a atacat atât pe el, cât şi pe alţi doi prieteni care-l însoţeau pe bărbat. 

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 15:19

Vezi și

Principala victimă a atacului şi prietenii săi au urcat în maşină şi au plecat în trombă spre spital, însă, din cauza rănii grave, bărbatul înjunghiat nu a ajuns departe, a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un stâlp. Medicii sosiţi la faţa locului nu l-au mai putut salva pe şoferul înjunghiat.

Cei doi pasageri, unul dintre ei având şi o plagă la nivelul feţei, au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportaţi la spital. Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să stabilească circumstanţele întregului eveniment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Înjunghiat de ginere, un bărbat din Arad s-a urcat la volan pentru a merge la spital. Pe drum a intrat într-un stâlp şi a murit