Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O mămică a împărţit internetul în două, după ce a postat un videoclip cu bebeluşul ei care a plâns continuu în timpul unui zbor cu avionul

O mamă a postat un videoclip pe TikTok cu bebeluşul ei care nu se putea opri din plâns în timpul unei călătorii cu avionul. Postarea a strâns milioane de vizualizări şi a stârnit numeroase reacţii controversate despre călătoria cu un copil mic.

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 17:40

O mămică a împărţit internetul în două, după ce a postat un videoclip cu bebeluşul ei care a plâns continuu în timpul unui zbor cu avionul O mămică a împărţit internetul în două, după ce a postat un videoclip cu bebeluşul ei care a plâns continuu în timpul unui zbor cu avionul - TikTok

În videoclipul viral, care are 28 de milioane de vizualizări, Jess Spaulding încearcă să-și liniștească bebeluşul în timp ce plânge. În cele din urmă, începe să plângă şi ea, copleşită de faptul că nu ştie ce să mai facă.

Femeia a izbucnit în plâns în cele din urmă

Femeia a recunoscut că a devenit „din ce în ce mai depăsită de situaţie” pe parcursul călătoriei, dar a spus că a vrut să împărtășească videoclipul pentru a le face pe alte mame să știe că nu este vina lor dacă nu își pot opri copilul să plângă pentru perioade lungi de timp, scrie Independent.

Articolul continuă după reclamă

Jess a încercat să calmeze situația spunându-i copilului ei: „Nu vom mai vedea niciodată acești oameni. O să fie în regulă.” Totuși, ea le-a spus și urmăritorilor săi că simte că toată lumea din avion o urăște.

Pe acelaşi subiect

Detaliind situația în continuare în legenda videoclipului, Spaulding a scris: „Această postare nu este menită să sperie mămicile să-şi ia copilul cu ele când călătoresc. Este doar pentru a arăta că uneori nu ai cu adevărat control asupra plânsului copilului tău.”

„Atât de mulți oameni de aici știu că Charlotte este un copil fericit care nu plânge. Acestea fiind spuse, uneori sunt momente în care poți încerca totul să-i linişteşti și pur și simplu nu se opresc."

Ea a continuat: „Am vrut să postez asta pentru a le reamintesc mamelor care trec prin asta că nu ești tu. Nu ai greșit cu nimic și nu ești o mamă rea."

Postarea lui Spaulding a stârnit rapid dezbateri pe TikTok. Unii utilizatori spun că acesta este coşmarul lor atunci când zboară cu avionul, iar alţii empatizează cu mama. O persoană a scris: „Sunt foarte tristă că nimeni nu s-a oferit să ajute”.

„A zbura cu un bebeluș este o nebunie”, a scris o persoană, în timp ce alta a comentat: „Mulțumesc lui Dumnezeu că ai reușit să documentezi în mod constant asta cu telefonul tău. Probabil că asta l-a făcut pe copil să se simtă mult mai bine.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Mapamond » O mămică a împărţit internetul în două, după ce a postat un videoclip cu bebeluşul ei care a plâns continuu în timpul unui zbor cu avionul