Antena Meniu Search
x

O minoră şi patru femei, suspectate de crimă după ce trupul unui bărbat a fost descoperit pe o stradă din Londra

O crimă misterioasă a tulburat liniştea într-un cartier londnez, dar primele probe par să arunce un con de lumină asupra cazului. Cinci femei, între care şi o minoră de 17 ani, au fost arestate după ce trupul fără viaţă al unui bărbat de 37 de ani a fost descoperit în apropierea Grădinilor Louise.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 15:43

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit, miercuri seară, pe o stradă din Londra
Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit, miercuri seară, pe o stradă din Londra - Profimedia (scop ilustrativ)

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit, miercuri seară, pe o stradă din capitala Angliei, după ce oamenii legii fuseseră alertaţi cu privire la un conflict ce deranja liniştea publică. Ajunşi la locul cu pricina, poliţiştii s-au trezit în faţa unei scene dramatice: un bărbat de 37 de ani, fără semne vitale, şi o femeie rănită la încheietură, care a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din nefericire, bărbatul nu a mai avut zile, iar paramedicii au constatat decesul, au declarat reprezentanţii poliţiei metropolitane, potrivit Mirror.

Patru femei, inclusiv o minoră, suspecte de crimă

Victima nu a fost identificată încă, iar detectivii se confruntă cu dificultăţi în a stabili împrejurările morţii. Între timp, o minoră de 17 ani şi patru femei cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de ani au fost reţinute de poliţişti, sub suspiciunea de omucidere. Momentan nu au fost publicate detalii despre dovezile care i-au condus pe anchetatori spre această pistă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O minoră şi patru femei, suspectate de crimă după ce trupul unui bărbat a fost descoperit pe o stradă din Londra