Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mireasă cu cancer în stadiu terminal a decis să-i spună „Da” bărbatului alături de care a stat 37 de ani

Niciodată nu este prea târziu să-i spui „Da” omului iubit. O mireasă cu cancer în stadiu terminal a decis să îşi unească destinul cu bărbatul iubit.

de Monica Palade

la 23.02.2022, 12:30

Când Judith Elliott a primit diagnosticul de cancer terminal, ea și partenerul de 37 de ani au decis că este timpul să-și sărbătorească dragostea cu stil și să-și creeze amintiri prețioase cât încă mai pot.

Judith Elliott și Paul Laing sunt împreună de 37 de ani împreună şi au trei copii împreună, dar nu au ajuns niciodată să spună „Da”. Însă când femeia a primit lovitura devastatoare, a decis că este timpul să facă pasul cel mare.

Fiul lor, Craig, 28 de ani, a început să organizeze ziua perfectă pentru mama şi tatăl său, când femeia a fost diagnisticată cu cancer pulmonar cu metastaze hepatice, după ce s-a plâns de dureri de spate în luna noiembrie a anului trecut.

Diagnosticul a fost cu atât mai dur cu cât Judith Elliott, 55 de ani, tocmai primise ok-ul de la specialişti, după ce a fost tratatată timp de cinci ani de limfom non-hodgkin. Crezuse că va trece şi peste asta, însă medicii spun că este foarte posibil să nu mai treacă şi peste asta.

Pe acelaşi subiect

Niciodată nu e prea târziu

Cu ajutorul asociaţiei Gift of A Wedding, Craig a pregătit o zi romantică la Sea Hotel, în South Shields, pe 3 martie. „Am trecut prin multe în ultima vreme, așa că m-am gândit doar „să punem totul la punct și să avem ceva frumos în aşteptarea unei schimbări. Este vorba doar de mama și de tata: nu se au decât unul pe celălalt, au fost făcuți unul pentru celălalt. Având trei copii, ei ne-au pus mereu pe noi pe primul loc, dar acum vreau să îi pun pe ei pe primul loc. Întotdeauna dădeau altcuiva, dar acum vreau să ia ceva înapoi”, a declarat Craig.

Judith a mărturisit că a fost extrem de entuziasmată când Craig a dezvăluit că a găsit o modalitate ca ea și Paul să se căsătorească și că acum „abia așteaptă” ziua cea mare. „Nu-mi venea să cred, să fiu sinceră. Mi-am luat rochia şi abia aștept petrecerea. Sunt la a patra rundă de chimioterapie acum și, dacă te-ai uita la mine, nu ai ști că mi-a fost mai rău. Încă respir și iau lucrurile pe rând - doar trebuie să gândeşti pozitiv”, a mărturisit viitoarea mireasă.

Ea a spus că nu-i plăcea să ceară ajutor, dar era disperată să nu rateze această șansă de a deveni în sfârșit soția bărbatului cu care și-a petrecut viața. Viitorul soț, Paul, în vârstă de 56 de ani, a spus că abia aștepta să o vadă pe iubirea vieții sale mergând spre altar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O mireasă cu cancer în stadiu terminal a decis să-i spună „Da” bărbatului alături de care a stat 37 de ani