Antena Meniu Search
x

Galerie foto O profesoară însărcinată a murit la doar 29 de ani, după ce s-a prăbușit în sala de clasă. Mai avea doar o lună până să devină mamă pentru prima dată

Se pregătea să devină pentru prima dată mamă și mai avea doar o lună până să își vadă visul împlinit, dar nu a fost să fie. Profesoara de doar 29 de ani a murit tragic, după ce s-a prăbușit în sala de clasă.

de Redactia Observator

la 15.03.2024, 15:42

Tocmai se termina ziua de lucru pentru Courtney Fannon, p profesoară de educație specială de la Kendal Central School din nordul statului New York. La scurt timp după ce i-a trimis un mesaj soțului ei Kurtis Fannon, Courtney a fost găsită inconștientă într-o sală, potrivit prietenului apropiat al lui Kurtis, Matt Smith.

A murit, după ce s-a prăbușit în sala de clasă

A fost transportată de urgență la spital, unde medicii au făcut eforturi supraomenești pentru a o salva atât pe ea, cât și pe fiica ei nenăscută, Hadley Jaye. Din păcate, ambele au fost declarate moarte. Cauza morții nu se cunoaște încă, dar Smith a mai spus că este „tragică și neașteptată”.

Superintendentul Nicholas Picardo de la Kendal Central School, unde preda Courtney din 2018, a confirmat moartea tinerei într-un mesaj adresat elevilor și profesorilor.

Pe acelaşi subiect

„Courtney a fost o profesoară de educație specială care și-a servit elevii cu pasiune și bucurie în fiecare zi. Când nu era în sala de clasă împărtășindu-și dragostea și darul pentru predare cu elevii ei, putea fi găsită mergând pe holurile noastre zâmbind și salutând mereu prietenos”.

Toate școlile publice din Kendall au fost închise pentru o zi. „Vă rugăm să respectați confidențialitatea familiei în acest moment”, a mai scris Picardo.

Împreună cu fiica ei și dincolo de moarte

Smith, care a creat o pagină GoFundMe în numele familiei, a spus că viitoarea mămică era „iubitoare, autentică și organizată”.  El a scris pe pagina de strângere de fonduri: „Pentru cei care nu au avut ocazia minunată să o cunoască pe Courtney, există o cantitate nesfârșită de lucruri pozitive și bune care pot fi spuse doar despre ea”.

„Courtney a fost întotdeauna pregătită pentru orice posibilitate și chiar atunci când aveai ceva despre care nu credeai că se va întâmpla vreodată, ea era acolo cu toate lucrurile pe care ți le poți imagina pentru a rezolva problema. Era altruistă și mi se rupe inima pentru cei care au știut-o cel mai bine, deoarece am avut șansa să o cunosc doar în ultimii 10 ani prin Kurtis”.

Courtney s-a căsătorit cu Kurtis, cu care era împreună de 10 ani, în 2022, iar cuplul aștepta cu nerăbdare nașterea primei lor fiice în doar patru săptămâni, scrie Daily Mail.

Adresându-se copilului nenăscut în mesajul său, Smith a scris: „Hadley, deși nu am avut niciodată ocazia să te cunoaștem, să te vedem cum crești și să faci lucruri grozave, știu că vei trăi în tot ceea ce va face familia”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O profesoară însărcinată a murit la doar 29 de ani, după ce s-a prăbușit în sala de clasă. Mai avea doar o lună până să devină mamă pentru prima dată