Antena Meniu Search
x

Foto O studentă de 20 de ani și-a luat viața la doar două luni după ce tatăl acesteia s-a sinucis. “Nu pot să înțeleg de ce a făcut ce a făcut”

Prietenii și familia au adus un omagiu tinerei studente care și-a pus capăt zilelor la doar două luni după ce tatăl ei a decurs la același gest șocant.

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 16:57

Jade Jones
O studentă de 20 de ani și-a luat viața la doar două luni după ce tatăl acesteia s-a sinucis - Facebook / Jade Jones

Jade Jones, în vârstă de 20 de ani, era o "persoană remarcabil de puternică, cu un viitor strălucit în față" așa cum o descrie mama sa, dar care "s-a pierdut" după ce tatăl ei a ales să-și ia viața în luna octombrie a anului trecut.

Aceasta a fost găsită fără suflare de către colegii ei în decembrie anul trecut și a fost declarată moartă la fața locului, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, relatează Mirror. Anchetatorii au aflat că după ce tatăl tinerei și-a luat viața în octombrie 2021, aceasta a fost responsabilă cu organizarea înmormântării lui, fapt care i-ar fi tulburat liniștea.

Mama lui Jade a declarat că "a fost șocată la auzirea veștilor dar s-a descurcat exact cum s-ar descurca oricine si-ar pierde tatăl. Cu toate astea, a fost puțiun stresată pentru organizarea înmormântării. Jade era o persoană foarte puternică și și-a asumat toată responsabilitatea, dar cred că asta i-a afectat sănătatea mintală".

Femeia a vorbit cu fiica ei chiar cu o zi înainte de moartea sa și a spus că părea foarte fericită, dar a devenit îngrijorată când nu a reușit să dea de ea a doua zi.

Pe acelaşi subiect

Prietenii și familia nu-și explică motivul pentru care tânăra ar fi recurs la acest gest

"Nu pot să înțeleg de ce Jade a făcut ceea ce a făcut. Avea toată viața înainte și aștepta asta cu nerăbdare. A devenit o persoană foarte puternică după moartea tatălui său și a avut grijă de sora ei mai mică", spune mama ei.

Prietenii tinerei studente au povestit că au petrecut împreuna într-un pub cu o zi înainte de tragedie, iar aceasta "era cu zâmbetul pe buze". Familia se pregăteşte acum din nou de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O studentă de 20 de ani și-a luat viața la doar două luni după ce tatăl acesteia s-a sinucis. “Nu pot să înțeleg de ce a făcut ce a făcut”