Antena Meniu Search
x

Video O tânără a murit după o cădere în gol la bungee jumping. A sărit când a auzit semnalul pentru prietenul ei, deşi ea nu avea coarda prinsă, în Columbia

O femeie a murit după ce a sărit în gol 45 de metri, de pe un pod în Columbia, după ce a înţeles greşit un semnal menit pentru prietenul ei drept instrucţiune de a sări -  în condiţiile în care nu avea coarda ataşată.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 22.07.2021, 17:37

Vezi și

O femeie a căzut şi a murit în timp ce se afla cu prietenul la bungee jumping, după ce a sărit de pe un pod fără coardă. Yecenia Morales, în vârstă de 25 de ani, a căzut 45 de metri de pe viaductul Amaga, în nordul Columbiei.

Avocată de profesie, tânăra se pregătea pentru prima ei săritură cu coarda, alături de prietenul ei. Acesta era primul la rând când au ajuns pe platformă, iar când personalul i-a dat semnalul să sară, Morales a înţeles greşit că este şi pentru ea, deşi nu avea coarda ataşată de glezne.

A sărit în gol şi a murit la impact, în timp ce prietenul ei s-a grăbit să îi acorde primul ajutor. A fost primul care a ajuns la ea şi a efectuat manevre CPR în van. Pompierii de la Amaga au fost chemaţi şi au declarat decesul tinerei.

Fata a murit de atac de cord, în timpul căderii

Pe acelaşi subiect

Gustavo Guzmán, primarul municipalităţii Fredonia, a declarat pentru El Tiempo că fata "a făcut o confuzie. Semnalul era pentru prietenul ei să sară, pentru că el avea deja ataşat echipamentul de securitate. Ea avea doar hamul, aşa că s-a zăpăcit şi s-a grăbit".

Conform presei locale, medicii de la spital au declarat că Morales a făcut atac de cord înainte să atingă pământul. Fratele ei spune că Yecenia era o femeie fericită, căreia îi plăcea să citească şi să danseze şi avea un spirit antreprenorial.

Autorităţile locale au deschis o investigaţie şi după ce s-a aflat că două companii care ofereau servicii şi echipamente în zonă nu aveau autorizaţie pentru asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O tânără a murit după o cădere în gol la bungee jumping. A sărit când a auzit semnalul pentru prietenul ei, deşi ea nu avea coarda prinsă, în Columbia