Antena Meniu Search
x

Video O maşină cu patru tineri s-a înfipt cu viteză într-un TIR, pe un drum din Hunedoara: "Dacă intrau între roţi erau toţi morţi!"

Patru tineri din Hunedoara au fost răniţi grav aseară, după ce autoturismul în care se aflau s-a înfipt într-un TIR încărcat cu buşteni. Martorii spun că maşina mergea cu viteză mare, înainte să scape de sub control. Adolescenţii, cu vârste cuprinse între 13 şi 20 de ani, au ajuns de urgenţă la spital. Cel mai mic dintre ei a suferit rănile cele mai grave şi a fost transportat la Sibiu.Urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 08:52

Vezi și

Accidentul a avut loc în zona Cărpiniş, localitate care ţine de oraşul Simeria. Oamenii care locuiesc în apropiere au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulanţei şi poliţiei. Dar şi rudele celor patru tineri aflaţi în autoturismul care s-a înfipt în TIR.

"Au venit de aici, din partea asta, băieţii. Spre Uroi. Şi, când au venit, direct frontal în mine, acolo", spune şoferul autotrenului. Tot el susţine că maşina cu cei patru tineri circula cu viteză mare.

Au avut viteză?

"Vă daţi seama! Cum să n-aibă viteză, că nici...ca din glonţ, aşa numai i-am văzut când au fost flăcări în faţa maşinii". 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, autoturismul s-a făcut praf, iar cei patru tineri care se aflau în el au fost răniţi grav. Este vorba despre două adolescente, ambele în vârstă de 16 ani, un tânăr de 20 de ani şi un copil de 13 ani. Toţi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva.

"Norocul a fost că au dat în roata, în partea stângă! Că, dacă intrau între roţi erau toţi morţi! Au dat şi i-a aruncat înapoi de i-a întors invers", mai spune şoferul TIR-ului.

Copilul de 13 ani, aflat în starea cea mai gravă, a fost trimis la spitalul județean Sibiu, pe secția de neurochirurgie. Cauza accidentului, dar şi vinovatul, vor fi stabilite în perioada următoare de agenţii de la Circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O maşină cu patru tineri s-a înfipt cu viteză într-un TIR, pe un drum din Hunedoara: "Dacă intrau între roţi erau toţi morţi!"