Șoferiță filmată cum zboară cu mașina aproape de liniile de tensiune, pe o autostradă din California - VIDEO

De Veronica Micu.
Publicat: 22.07.2021, 14:47.
Actualizat: 22.07.2021, 20:44

Imagini incredibile filmate de o cameră de bord surprind momentul în care o şoferiţă zboară cu maşina de pe autostrada 99 pe un drum lateral. S-a întâmplat zilele trecute, în Yuba, un oraș din nordul Californiei.

capturi video tmz.com

Scena teribilă a fost filmată cu o cameră de bord a unei alte maşini care circula pe șoseaua din dreapta autostrăzii. Brusc, oamenii s-au trezit cum un autoturism, catapultat parcă de nicăieri, zboară aproape de liniile de înaltă tensiune și se prăbușește în fața lor, în mijlocul drumului. Îngroziți, au început să țipe.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Citește și:

"E o nebunie să vezi cum cineva zboară în felul acesta. Probabil a zburat aproximativ 15 metri în aer", a declarat Brian Canejo pentru CBS 14. Bărbatul, angajat al unui magazin din zonă, a văzut accidentul pe camerele de supraveghere.

Șoferița a scăpat cu viață în urma saltului spectaculos

După ce s-a prăbușit violent pe șosea, mașina s-a rostogolit de câteva ori, apoi s-a oprit cu roțile în sus. În mod miraculos, femeia aflată la volan a scăpat cu viață.

Poliţia a anunţat că șoferița nu consumase alcool şi că a scăpat cu răni minore.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.