Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 21 de ani, pilot stagiar, a murit la 5 zile după ce a mușcat-o un țânțar, în Belgia. Medic legist: "Nu am mai văzut niciodată aşa ceva"

Țânțarul a mușcat lângă ochi, pe frunte. Cinci zile mai târziu, pentru Oriana Pepper medicii nu au mai putut face nimic. O infecție gravă provocată de insectă ar fi cauzat moartea tinerei de 21 de ani, care se pregătea să devină pilot de avion.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.07.2022, 10:11

Potrivit experților, care au ajuns la această concluzie la un an de la moartea fetei, infecția a ajuns direct la creier. Oriana Pepper a fost mușcată de țânțar în timp ce se afla în Belgia, la Anvers, în iulie 2021, scrie BBC News.

A mers în grabă la spital din cauza unui disconfort sever la nivelul ochilor, dar și a umflăturii excețive apărute pe frunte. I s-au prescris antibiotice și a fost trimis acasă. Două zile mai târziu, fata a leșinat și a fost adusă din nou la spital de iubitul ei.

Tânăra de 21 de ani a fost internată în stare foarte gravă și, după trei zile, a fost declarat decesul. A murit pe 12 iulie 2021 - la cinci zile după ce a fost mușcată.

Cauza morții: embolia septică la nivelul creierului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medic legist, despre cazul Orianei: "Nu am mai văzut niciodată așa ceva"

Într-o declarație citită în timpul audierilor, tatăl Orianei Pepper, Tristan, a spus că fiicei sale "nu-i plăcea nimic mai bine decât să meargă să zboare cu el și cu fratele ei Oliver, de asemenea stagiar pilot comercial".

"Întâlnise un bărbat pe care-l iubea, se pregătea să devină pilot comercial și își împlinea visele".

Nigel Parsley, medic legist în Suffolk, a explicat în anchetă că Oriana a murit "ca urmare a unei infecții grave cauzate de o mușcătură de insectă pe frunte", la care s-a adăugat o infecție cu o bacterie numită stafilococul auriu. "Nu am mai văzut niciodată un caz ca acesta", a mai spus Parsely.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără de 21 de ani, pilot stagiar, a murit la 5 zile după ce a mușcat-o un țânțar, în Belgia. Medic legist: "Nu am mai văzut niciodată aşa ceva"