Antena Meniu Search
x

O tânără, îmbrăcată în călugăriță, fotografii indecente într-o catedrală din Australia. Un enoriaș a filmat întreaga scenă: "Dezgustător și rușinos"

Un moment neobișnuit a avut loc la o catedrală catolică din Sydney, Australia. Un fotomodel îmbrăcat într-o "călugăriță sexy" și fotograful său au fost dați afară dintr-un lăcaș de cult, după ce un enoriaș i-a surprins în mijlocul unei ședințe foto.

de Cristina Cruceru

la 17.10.2023, 17:54

O tânără, îmbrăcată în călugăriță, fotografii indecente într-o catedrală din Australia
O tânără, îmbrăcată în călugăriță, fotografii indecente într-o catedrală din Australia - Twitter

Charlie Bakhos se afla, luni, la Catedrala Sfânta Maria din centrul orașului Sydney, când a văzut o femeie îmbrăcată sumar în lenjerie intimă, șosete albe până la genunchi, tocuri înalte și o tunică de călugăriță. Totul până când un enoriaș a văzut întreaga scenă neobișnuită și le-a spus să părăsească imediat catedrala.

"Nu știu cine v-a dat permisiunea să faceți fotografii aici, la catedrală, în felul acesta", se aude spunând în înregistrare.

"Ia-ți lucrurile și pleacă de aici". Modelul și fotograful său și-au luat echipamentul și au plecat. Nu înainte ca, enoriașul să-l pună pe fotograf să șteargă fotografiile făcute.

"Există un semn în față pe care scrie că nu se fac fotografii aici fără permisiune", a spus el. Fotograful a șters imaginile de pe aparatul său, înainte să plece. Videoclipul a devenit viral pe Twitter, unde mulți oameni au fost de aceeași părere ca enoriașul. Mulți sunt cei care spun că locurile sacre "trebuie respectate". "Extrem de lipsit de respect", a comentat o persoană.

Pe acelaşi subiect

"De ce oamenii întotdeauna sexualizează călugărițele?", a scris altcineva. "Absolut dezgustător și rușinos", a adăugat o a treia persoană.

Ce spun reprezentanții lăcașului de cult

Un purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei catolice din Sydney a declarat că lăcașul de cult trebuie respectat, indiferent de credința unei persoane.

"Catedrala Sfânta Maria este un spațiu sacru pentru Biserica Catolică din Australia și pentru mulți alții care vin să caute pace și alinare între zidurile sale. Catedrala a fost vizitată de trei papi, trei sfinți catolici și este un loc de primire pentru toți, în special pentru cei săraci, defavorizați și lipsiți de drepturi", a declarat purtătorul de cuvânt, pentru Daily Mail Australia.

"Realitatea nefericită este că, în calitate de biserică mamă a Australiei, ea este în mod regulat un magnet pentru acte de vandalism rău intenționat, daune materiale și comportament ofensator. Acceptăm că nu toată lumea ne împărtășește credința, dar toți oamenii de credință religioasă ar trebui să se poată aștepta ca lăcașurile lor de cult să fie respectate sau cel puțin să nu fie tratate cu batjocură și supuse unor acte de indecență. Respectul pentru cei care ar putea fi diferiți de tine ar trebui să fie o valoare care îi unește pe toți australienii", a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O tânără, îmbrăcată în călugăriță, fotografii indecente într-o catedrală din Australia. Un enoriaș a filmat întreaga scenă: "Dezgustător și rușinos"