Antena Meniu Search
x

Orăşelul cu 1.500 de locuitori unde au apărut peste noapte 10 milionari. Cu un singur bilet loto norocos, au spus adio sărăciei

Zece localnici norocoşi ai unui orăşel din New South Wales, Australia, s-au îmbogăţit peste noapte după ce au câştigat 40 de milioane de dolari la loteria sindicatului. Potrivit Mirror, oamenii au petrecut şi au împărţit între ei premiul. "Nu-mi vine să cred! E o nebunie să te gândeşti că acum sunt 10 milti-milionari aici", a declarat unul dintre fericiţii câştigători.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 16:19

Orăşelul cu 10 multi-milionari peste noapte
Orăşelul cu 10 multi-milionari peste noapte - Profimedia (scop ilustrativ)

Sindicatul din Wentworth, un orăşel din New South Wales, Australia, a fost singurul câştigător al jackpot-ului în valoare de peste 40 de milioane de dolari. Asta înseamnă că fiecare dintre cei 10 membri ai sindicatului va pleca acasă cu suma incredibilă de 4 milioane de dolari în buzunar.

Orăşelul cu 10 multi-milionari peste noapte

"Nu-mi vine să cred! Este extraordinar! Suntem dintr-un orăşel atât de mic... E o nebunie să te gândeşti că acum sunt 10 milti-milionari aici", a declarat unul dintre fericiţii câştigători. În Wentworth locuiesc doar 1.500 de rezidenţi, potrivit recensământului din 2021. 

"Există încă oameni - membri de sindicat - care s-ar putea să nu ştie că au câştigat. Dacă înainte nici nu se cunoşteau toţi între ei, acum au ceva uriaş în comun - sunt multi-milionari", a declarat purtătorul de cuvânt Matt Hart.

Pe acelaşi subiect

Numerele câştigătoare la loto

Biletul câştigător a fost cumpărat de la un chioşc Wentworth Lotto and News, iar numerele norocoase au fost 10, 35, 27, 32, 6, 14 şi 31. Numărul "Powerball" era 6.

La aflarea veştilor fericite, şeful loteriei Rowan Congress a declarat: "Oh, e minunat! Sunt veşti nemaipomenite pentru Wentworth. Suntem în mijlocul pustietăţii. Şi cel mai bun lucru este că un sindicat a câştigat premiul, deci beneficiază mai mulţi oameni".

De asemenea, o femeie din Somerville, Alabama, a câştigat la Loteria Powerball Mississippi. Americanca a revendicat premiul pe 19 iulie, la trei luni şi jumătate de la tragerea loto

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Orăşelul cu 1.500 de locuitori unde au apărut peste noapte 10 milionari. Cu un singur bilet loto norocos, au spus adio sărăciei