Antena Meniu Search
x

Video Polițist din SUA, surprins în timp ce lovește cu pumnii în cap o copilă de 12 ani: "O bate? Ce naiba!"

Un ofițer de poliție din New York a fost suspendat din funcție, după ce a fost filmat în timp ce lovește cu pumnii în cap o fată de 12 ani.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 16:30

Polițist din SUA, surprins în timp ce lovește cu pumnii în cap o copilă de 12 ani
Polițist din SUA, surprins în timp ce lovește cu pumnii în cap o copilă de 12 ani - Captură YouTube / New York Post

Ofițerii au intervenit inițial pentru a despărții două surori de 12 și 14 ani și o altă adolescentă de 14 ani, care se certau. Rapoartele sugerează că a fost lovit cu pumnul de către fetița de 12 ani înainte de a apărea pentru a încerca să o rețină, relatează Mirror

Poliția a fost chemată într-o stație de autobuz din apropierea unei școli din Staten Island, New York, SUA, marți, în jurul orei 14:40. Mai târziu, NYPD a făcut o declarație pe Twitter în care a spus că a fost deschisă o anchetă. 

Aseară, NYPD a luat cunoștință un incident care a avut loc pe Staten Island, unde ofițerii au intervenit la o bătaie între un grup de tinere. În acest moment, un ofițer a fost suspendat”, scrie în declarație. 

Ofițerul este surprins în timp ce o lovește cu pumnii pe copila de 12 ani, în cap și în spate

Pe acelaşi subiect

În videoclip, ofițerul este surprins în timp ce o lovește cu pumnii pe copila de 12 ani, în cap și în spate. Indentitatea ofițerului nu a fost făcură publică. "O bate? Ce naiba!", se aude vocea revoltată a unuia dintre martori. „Nu face asta!”, se aude o fată țipând. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambele surori au fost arestate sub acuzația de opunere rezistență la arestare și agresiune. Membrul consiliului NYC, Kamillah M. Hanks, a spus că fata era elevă la o școală din apropiere. „Permiteți-mi să fiu clar, violența împotriva copiilor noștri este inacceptabilă nu va fi tolerată”, a spus aceasta.

Videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare și a devenit viral. Mulți utilizatori au ținut să-și exprime revolta față de cele întâmplate. Un utilizator indignat de pe Twitter a spus: „Este atât de excesiv”.  „Dă în mod repetat pumnii în ceafă? Nu este o tentativă de crimă?”, a scris un altul. 

NYPD este o forță de poliție uriașă, mai mare decât armatele multor țări. Are un buget de 10,8 miliarde de dolari, ceea ce este mai mult decât PIB-ul Tadjikistanului, o țară cu o populație de 10 milioane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Polițist din SUA, surprins în timp ce lovește cu pumnii în cap o copilă de 12 ani: "O bate? Ce naiba!"