Antena Meniu Search
x

Povestea pensionarului britanic care refuză să-și vândă casa deși se construiește un parc industrial în jurul ei: "Nu am ce face cu banii"

Un pensionar din Marea Britanie refuză să cedeze în fața dezvoltatorilor și să-și părăsească casa în care a trăit timp de 45 de ani, asta în ciuda faptului că un parc de mari dimensiuni a fost construit în imediata vecinătate. Povestea lui Peter Ambler, în vârstă de 77 de ani, seamănă surprinzător de mult cu cea a pensionarei Edith Macefield, cea care a inspirat filmul de animație "Up", subliniază Daily Mail.

de Adrian Popovici

la 01.04.2023, 16:44

Imagine ilustrativă
Povestea pensionarului britanic care refuză să-și vândă casa deși se construiește un parc industrial în jurul ei: "Nu am ce face cu banii" - Shutterstock

Deși susține că parcul industrial "îi distruge viața", el susține că nu va fi forțat să plece, chiar dacă este ultimul locuitor din zonă, blocat acum de lucrările de construcție pentru proiectul de 300 milioane de lire sterline.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bătrânul le-a povestit jurnaliștilor că constructorii care sosesc la muncă în miez de noapte îl țin treaz, în timp ce ziua trebuie să facă față prafului și de sunetele produse de excavatoarele, betoniere și ciocane. În plus, el crede că dezvoltatorii încearcă să-l forțeze să-și părăsească casa.

"Acum vor să plec. Au pus o poartă lângă una dintre unitățile mari vizavi de casa mea. Se vede direct din direct în dormitorul meu. Și mi-au oferit și bani, aproximativ 60.000 de lire, să mă mut, dar nu vreau. Nu am ce face cu banii. Nu cumpără fericirea. Și abia poți cumpăra o toaletă pentru suma asta în zilele noastre."

"Am avut liniște ani de zile, până recent. Nu vreau toată această agitație. Tot ce vreau este respectarea drepturilor mele: un pic de respect, acces și puțină liniște."

Viața lui peter în timp ce în jurul casei sale se construiește un pac industrial

Cu toate acestea, Peter, care locuiește singur în casa sa a subliniat că: "Nu mă duc nicăieri. Am cumpărat această casă pentru a trăi în pace, pentru a nu fi deranjat".

Parcul industrial care este construit în jurul casei lui Peter este un centru imens de producție și distribuție a alimentelor, care ar trebui să fie un impuls economic masiv pentru regiune atunci când va fi finalizat și gata de activitate, urmând să aducă până la 4.500 de noi locuri de muncă.

Pe strada pe care locuiește Peter: Holme Lane, au existat odată patru case. Dar două dintre case au fost demolate cu câțiva ani în urmă, iar casa de lângă pensionar a rămas neocupată timp de cincisprezece ani de la moartea proprietarului anterior. Fost proprietar al unei afaceri cu anvelope, Peter, a spus că trăiește o "viață simplă", hrănind păsările care se înghesuie în grădina sa, dar și vulpile, bursucii și pisicile sălbatice care se adună pe un câmp din spatele casei sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Povestea pensionarului britanic care refuză să-și vândă casa deși se construiește un parc industrial în jurul ei: "Nu am ce face cu banii"