Antena Meniu Search
x

Povestea sfâșietoare trăită de un bărbat și cățelușa lui. Amândoi, diagnosticați cu cancer la rinichi. Bella mai are doar câteva luni de trăit

Poveste de-a dreptul sfâșietoare! Împreună la bine, dar mai ales la rău. Un bărbat și cățelușul sau au fost diagnosticați cu aceeași boală cumplită, la câteva luni distanță unul de celălalt: cancer la rinichi. Povestea sfâșietoare trăită de Simon O'Brien și inseparabila sa Bella, o femelă Labrador.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 10:01

Povestea sfâșietoare trăită de un bărbat și cățelușa lui. Amândoi, diagnosticați cu cancer la rinichi. Bella mai are doar câteva luni de trăit
Povestea sfâșietoare trăită de un bărbat și cățelușa lui. Amândoi, diagnosticați cu cancer la rinichi. Bella mai are doar câteva luni de trăit - La Repubblica

Simon, tatăl a trei copii, și prețiosul său animal de companie, au primit vestea devastatoare la doar câteva luni distanță unul de celălalt. Pentru bărbat, se pare că lucrurile par să meargă puțin mai bine, asta pentru că tumora pare să fie în remisie. Din păcate, veștile nu au fost bune și pentru prietenul patruped. Potrivit medicilor veterinari, timpul rămas pentru Bella nu ar mai fi mult, potrivit La Repubblica.

Ambii au început să experimenteze simptome similare, simțindu-se constant obosiți și însetați. Apoi un set de analize amănunțit a dezvăluit că aceștia sufereau de aceeași patologie. Simon, convins că zilele lui sunt numerate și că nu există șanse ca acesta să scape de boală, a început atunci să-și planifice înmormântarea și să scrisori pentru a le lăsa celor trei copii ai săi, Ivy, 27 de ani, Callum, 18 ani și Niamh, 14 ani.

Din fericire pentru el, lucrurile au luat o altă întorsătură și cancerul, după ce ultima intervenție chirurgicală de urgență a durat peste șapte ore, nu a mai reapărut. O intervenție care, potrivit medicilor veterinari care o tratează pe Bella, ar fi în schimb prea riscantă pentru ea.

Din păcate, cățelușa mai are doar câteva luni de trăit

Pe acelaşi subiect

„Este cea mai bună prietenă a mea și este mult mai mult decât un câine pentru noi, face parte din familie”, a spus bărbatul, îndurerat de vestea că Bella nu va supraviețui.

Pentru Bella, alaerma a fost data după ce aceasta a să slăbească, să doarmă din ce în ce mai mult și să bea multă apă. Când familia a dus-o pe Bella la veterinar, care a îndrumat-o la un spital de animale din Chester, sentința a fost dură: cancer la rinichi în stadiu terminal.

„Veterinarul ne-a spus că nu poate face nimic și că are doar câteva luni. Ne-a mai spus să ne bucurăm de timpul petrecut cu ea și să creăm amintiri frumoase pe care să le avem după ce ea va pleca”, a spus bărbatul.

Pentru Bella, îngrijirile paliative costa foarte mult: 700 de euro. Medicamentele au ținut-o în viață până acum.

„Am tot luat-o la plajă pentru că iubește valurile, iar în acele cinci-zece minute uită totul și se întoarce ca pe vremea când era cățeluș”, adaugă emoționat bărbatul.

„Șansele ca un câine să aibă acest cancer relativ neobișnuit în același timp cu proprietarul său sunt de aproximativ una la un milion”, spun medicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Povestea sfâșietoare trăită de un bărbat și cățelușa lui. Amândoi, diagnosticați cu cancer la rinichi. Bella mai are doar câteva luni de trăit