Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Prințesa noastră frumoasă ne-a fost luată prea devreme”. O mamă devastată de durere, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la "doar o migrenă", în Scoţia

Durere fără margini pentru o familie, după ce fiica lor de 7 ani a murit la doar o zi după ce medicii au trimis-o acasă pentru că avea doar o migrenă.

de Monica Palade

la 22.11.2021, 18:35

Devastată, mama copilei i-a adus un tribut „frumoasei prinţese”. Theia Mckie, şapte ani, a murit miercuri în Scoția, după ce medicii au externat-o dintr-o secție. Fetiţa fusese dusă de urgenţă la spitalul Dumfries, luni.

Medicii au diagnosticat-o cu migrenă și au trimis-o acasă, marți. Părinții au continuat să fie îngrijorați şi s-au temut că ceva nu este în neregulă după ce s-a întors acasă.

Mama Tracey le-a scris prietenilor de pe Facebook că starea copilei se înrăutățea - și țipa de durere de fiecare dată când se uita la o lumină. „Mica mea domnișoară este în agonie. Sunt total pierdută”.

A doua zi, copila se stingea din viaţă. Tracey a adus acum omagii fiicei sale iubite: „Pur și simplu nu avem cuvinte. Astăzi, prințesa noastră frumoasă, amuzantă și inteligentă ne-a fost luată prea devreme. Suntem pierduți dincolo de orice înțelegere. Theia draga mea, 7 ani cu tine nu vor fi niciodată de ajuns pentru mami și tati”.

Pe acelaşi subiect

O bucurie de copil

Mama și-a descris fiica ca fiind „luminoasă, amuzantă, impertinentă și mereu zâmbitoare” și a spus că îi plăcea „să cânte, să danseze și să deseneze” și „i-a plăcut să iubească”.

„Ea a fost simbolul vieții însăși. Ea a trăit și a iubit literalmente de parcă nu ar fi existat mâine”, a mai spus mama îndurerată.

Tracey le-a mulțumit apoi tuturor celor care au contactat-o după moartea Theia. „Am dori să spunem că suntem incredibil de emoționați dragostea care ne-a fost arătată. Ni s-a oferit atât de mult sprijin și condoleanțe pentru pierderea micuței noastre prințese. Vom fi veșnic recunoscători... fiecare ne arată cât de iubită și specială a fost fata noastră. Familiile noastre pot găsi doar puțin confort în faptul că noi știam, ea știa cât de iubită și specială era și că a avut cei mai buni șapte ani pe care i-am fi putut oferi. Străluceste, copilă”.

O autopsie nu a fost încă efectuată, iar bunicul fetei, Raye Currie, a spus că familia nu vrea să dea vina pe medici până când nu se va şti ce a cauzat moartea copilei.

NHS Dumfries și Galloway au refuzat să comenteze: „Nu putem comenta niciun caz individual din cauza confidențialității pacientului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „Prințesa noastră frumoasă ne-a fost luată prea devreme”. O mamă devastată de durere, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la "doar o migrenă", în Scoţia