Antena Meniu Search
x

Profesoară acuzată de uciderea iubitului. Bărbatul a fost găsit după patru zile de săpături, îngropat în spatele casei din Anglia

Un bărbat a fost găsit mort în curtea din spate a casei, după ce echipa de căutare a poliției a săpat timp de patru zile. Iubita bărbatului a pledat nevinovată contra acuzațiilor.

de Maria Dogaru

la 13.08.2022, 13:32

Nicholas Billingham a fost găsit în grădina casei pe care o împărțea cu Fiona Beal în Northampton, în martie, după ce poliția a petrecut patru zile săpând după cadavrul acestuia, relatează Mirror.

Fiona Beal este acuzată de uciderea lui Nicholas Billingham între 30 octombrie și 10 noiembrie, anul trecut. Nicholas a murit în urma unei răni la gât, provocate de un cuțit. Femeia a fost arestat la 321 kilometrii depărtare, la un hotel din Cumbria și acuzat de crimă.

Vineri, La Northampton Crown Court, inculpatul în vârstă de 48 de ani a vorbit doar pentru a-și confirma numele și pledoaria de nevinovăție în timpul unei scurte audieri.

Fiona Beal, te rog să te ridici. Am de gând să amân acest caz acum la 6 septembrie. "Vom vedea unde suntem pe 6 septembrie, între timp veți rămâne în arest. Vă mulțumesc frumos, puteți coborî" , i-a spus Judecătorul de onoare, Adrienne Lucking.

Pe acelaşi subiect

Fiona a fost arestată la un hotel din Cumbria în martie, în aceeași zi în care poliția din Northamptonshire a început să efectueze o percheziție amplă în casa ei. Polițiștii legiști și echipele de specialitate de căutare, inclusiv un câine, au fost trimiși la adresă înainte de a fi făcută descoperirea.

O examinare post-mortem a dezvăluit de atunci că bărbatul a murit după ce a fost înjunghiat în gât. Femeia preda la Academia Eastfield din Northampton înainte de arestare și de atunci a fost concediată.

Familia și vecinii sunt șocați de mortea bărbatului 

Într-un omagiu adus lui Nicholas, eliberat anterior în numele familiei sale de poliția din Northamptonshire, ei au spus: 

Nick a fost luat de langă noi mult prea devreme și va rămâne întotdeauna în inimile noastre. Am fost copleșiți de omaneii care s-au oferit să ne ajute și de cuvinte de mângâiere de la atât de mulți oameni frumoși. Ne doare inima pentru Nick. Era un copil minunat și avem atât de multe amintiri dragi despre  cum a crescut și a deveit bărbatul care era acum”, a declarat un membru al familiei. 

Vecinii celor doi l-au descris anterior pe bărbat drept un om plăcut” și „un tip drăguț, fericit”. „Era un om atât de plăcut, atât de drăguț. A fost un șoc total să se întâmple așa ceva”, a declarat un vecin. 

 „Beam o bere afară când el făcea treaba prin jurul casei. Era un om drăguț”, a declarat un alt vecin. 

Academia Eastfield din Northampton, unde a lucrat femeia înainte de arestarea ei, a spus că au fost „șocați și întristați” să audă de moartea lui Nicholas, descriind incidentul drept o „tragedie îngrozitoare care va zgudui întreaga școală

Fiona Beal, din Moore Street, a fost arestat preventiv pentru a se prezenta la aceeași instanță pe 6 septembrie. O dată de judecată a fost stabilită anterior pentru 12 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Profesoară acuzată de uciderea iubitului. Bărbatul a fost găsit după patru zile de săpături, îngropat în spatele casei din Anglia