Antena Meniu Search
x

Profesoară arestată după ce ar fi vaccinat anti-COVID un elev. Femeia predă biologie în SUA

Laura Russo, o profesoară de biologie din Statele Unite, a fost arestată după ce ar fi vaccinat împotriva coronavirusului un elev în vârstă de 17 ani. Femeia, care nu are pregătire medicală, i-ar fi administrat doza în propria locuinţă, fără să aibă acordul părinţilor minorului.

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 14:43

- Captură video Twitter WNBC

Un elev în vârstă de 17 ani ar fi fost vaccinat anti-COVID de profesoara sa, în ciuda faptului că femeia nu are pregătire medicală ori autorizaţie legală pentru a face acest lucru. De altfel, nu ceruse nici acordul părinţilor adolescentului, scrie BBC. Acum, Laura Russo, care predă biologie într-o şcoală din New York, riscă să petreacă patru ani după gratii.

Elev vaccinat anti-COVID de profesoara de biologie

Profesoara de 54 de ani a fost arestată de autorităţile americane şi va fi judecată pentru administrarea dozei anti-COVID. Potrivit primelor informaţii, băiatul ar fi fost de acord cu procedura, cu toate că injecţiile pot fi periculoase dacă nu sunt realizate corect şi în condiţii stricte de igienă. 

Momentul în care profesoara îşi vaccinează elevul a fost filmat, iar la final femeia îi spune adolescentului: "Sper că vei fi bine". Părinţii minorului au alertat poliţia imediat după ce au aflat despre cele întâmplate. Este neclar cum a obţinut femeia serul, sau dacă acesta se afla în termenul de garanţie. În prezent, vaccinul produs de Pfizer-BioNTech este singurul autorizat pentru minori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Profesoară arestată după ce ar fi vaccinat anti-COVID un elev. Femeia predă biologie în SUA