Antena Meniu Search
x

Video O profesoară din SUA a călătorit în toaleta avionului până în Islanda, după un test Covid. Marisa a transmis totul pe TikTok

Carantinată în toaleta avionului. O călătorie spre Elveţia s-a transformat într-o adevărată aventură pentru o femeie din Statele Unite. A aflat în timpul zborului că e bolnavă de Covid. Femeia a decis că, cel mai bine, atât pentru ea, cât şi pentru ceilalţi pasageri, este să se izoleze în minuscula baie a aeronavei. Ca să nu se plictisească, şi-a împărtăşit experienţa cu urmăritorii de pe TikTok.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 20:26

Vezi și

Marisa Fotieo: ”Am intrat în baie şi am făcut testul şi, sincer, în două secunde erau deja două linii”. Aşa a început zborul pentru Marisa, o tânără profesoară din Michigan. Era în drum spre Elveţia, într-o excursie de sărbători. La începutul zborului însă, a simţit o durere în gât. Avea teste la ea, aşa că a făcut unul repede în baia avionului. A ieşit pozitiv, aşa că Marisa s-a autoizolat în baie.

Profesoara a postat filmulețe pe TikTok din baia avionului

Ca să facă haz de necaz, Marisa a postat şi un filmuleţ pe TikTok, care a strâns rapid peste 4 milioane de vizualizări.

Marisa Fotieo:A fost cea mai bună decizie pentru frica mea şi am vrut ca toată lumea din jurul meu să fie în siguranţă. Pentru 4 ore am fost doar eu cu telefonul meu în baie”.

Pe acelaşi subiect

Rocky, un însoţitor de zbor, a fost alături de ea pe tot parcursul zborului. Bineînţeles, de la distanţă. Ca să o liniştească, i-a adus Marisei mâncare şi băuturi răcoritoare şi a verificat-o constant, ca să se asigure că este bine.

Marisa Fotieo: ”A fost o călătorie nebună, dar sunt fericită că nu sunt în spital şi sunt în siguranţă”.

Marisa a fost carantinată într-un hotel din Islanda, iar familia și-a continuat drumul spre Elveția fără ea

După un zbor de cinci ore, Marisa şi familia ei au fost ultimii care au coborât. Fratele şi tatăl ei au fost liberi să ia următorul zbor, spre Elveţia, pentru că nu aveau niciun simptom. Ea, însă, a fost dusă la un hotel din Islanda, pentru a se carantina. La hotel, a avut parte de altă surpriză, de data asta de la Rocky, cel care a ajutat-o pe parcursul întregului zbor.

Pe lângă flori şi dulciuri, Marisa a primit şi un brăduţ de Crăciun cu luminiţe, ca să se bucure de sărbătoare. Va rămâne în carantină şi în noaptea de Revelion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O profesoară din SUA a călătorit în toaleta avionului până în Islanda, după un test Covid. Marisa a transmis totul pe TikTok