Antena Meniu Search
x

Prostituată ucisă în bătaie în plină stradă, în Paris. Agresorul a lovit-o cu sălbăticie de cel puţin 20 de ori. Momentul dramatic a fost surprins de camere

Sfârşit de-a dreptul dramatic pentru o prostituată. Femeia a fost ucisă în bătaie, în plină stradă, de către un client, în Paris.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 11:08

Prostituată ucisă în bătaie în plină stradă, în Paris. Agresorul a lovit-o cu sălbăticie de cel puţin 20 de ori. Momentul dramatic a fost surprins de camere - Shutterstock

Scenele de o violenţă ieşită din comun au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au avut loc săptămâna trecută. Cu ajutorul imaginilor, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe agresor, care şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

A murit sub o ploaie de lovituri

Au fost nevoiţi să numere fiecare lovitură, susţine o sursă din anchetă, potrivit Le Parisien. Anchetatorii au ajuns cu numărătoarea la 20, după ce au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere. Incidentul a avut loc pe 8 noiembrie, cu puțin timp înainte de ora 6 dimineața, pe strada Cesària-Evora. Femeia de 49 de ani a fost rănită extrem de grav la cap. A fost operată şi a intrat în comă, din care nu şi-a mai revenit. Pe 11 noiembrie, prostituata murea la un spital din Lariboisière.

În aceeași zi, un bărbat a fost arestat preventiv. Bărbatul de 34 de ani din Mureaux, departamentul Yvelines, a mărturisit în faţa poliţiştilor că s-a speriat. După potopul de lovituri, atacatorul a scotocit în buzunarele victimei înainte de a fugi. De asemenea, oamenii legii au observat şi doi măturători care au asistat la bătaie fără să intervină sau să ceară ajutorul poliţiei.

Pe acelaşi subiect

Un martor-cheie, un negustor pe strada Cesària-Evora, a ajutat la înaintarea anchetei. Acesta susţine că i-a văzut pe criminal și pe victimă, probabil cu câteva minute înainte de tragedie. Nu a văzut însă bătaia. Dar i-a văzut pe cei doi protagoniști coborând dintr-un vehicul lângă magazinul său.

Cu ajutorul camerelor, anchetatorii au reuşit să găsească maşina şi să vadă plăcuţele de înmatriculare. Aşa l-au identificat pe bărbatul, care era un fost mecanic. L-au prins acasă şi l-au reţinut.

Şi-a recunoscut cu ușurință faptele. Spune că au fost doar vreo 10 lovituri. Întrebat de ce a agresat-o, individul susţine că prostituata i-a furat ceva. Potrivit acestuia, a agăţat victima noaptea, lângă Porte d'Aubervilliers din Paris. Ea ar fi fost de acord să se urce în mașina ei pentru a căuta un loc liniştit.

În ultimul moment, bărbatul s-ar fi răzgândit și i-ar fi cerut femeii să returneze banii. Ea ar fi refuzat. Iar de aici a izbucnit violenţa. „Prostituatele sunt primele care suferă prostia și frustrările bărbaților”, susţine o altă femeie care lucrează în domeniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Prostituată ucisă în bătaie în plină stradă, în Paris. Agresorul a lovit-o cu sălbăticie de cel puţin 20 de ori. Momentul dramatic a fost surprins de camere