Antena Meniu Search
x

Poveşti de dragoste în schimbul averii. O prostituată româncă a convins un medic din Austria să îi dea toată averea. Femeia, condamnată pentru fraudă

Dragostea e oarbă. Şi tot dragostea te poate lăsa fără niciun ban în portofel . A simţit asta pe pielea lui un doctor academician austriac pe care o prostituată româncă l-a convins să îi treacă pe numele ei întreaga avere. 

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 19:02

O prostituată româncă a convins un medic din Austria să îi dea toată averea
O prostituată româncă a convins un medic din Austria să îi dea toată averea - Shutterstock - foto ilustrativ

Purtat de poveştile de dragoste ale femeii din România, bărbatul din Tirolul de Est a acceptat să îi transfere în întregime averea sa femeii care îi furase minţile. 

Românca este acum condamnată, fiin acuzată de judecătorii austrieci de fraudă, scrie publicaţia krone.at.

„Ca cineva care se ocupă cu frauda trebuie să fii norocos să găsești o asemenea persoană”, a declarat judecătorul Andreas Mair.

Întreaga poveste dintre cei doi a început într-un bordel. Orbit de dragostea pe care i-o promitea femeia de origine română, dar şi de frumuseţea acesteia, austriacul nu a stat prea mult pe gânduri şi astfel i-a fost uşor tinerei să pună mâna pe averea lui într-o clipită.

Pe acelaşi subiect

Poveşti de iubire pentru bani mulţi

„Are o inimă bună – îmi place foarte mult de el”, a spus tânăra româncă în faţa instanţei. Mai mult decât inima şi bunătatea lui, femeii i-ar fi plăcut şi banii pe care îi avea în conturi. Peste 300.000 de euro a reuşit femeia de 34 de ani să obţină de la medicul căruia îi furase inima. Spre apărarea sa, aceasta a spus că „totul a fost un cadou”.

Printre poveştile pe care femeia i le spunea medicului austriac se numără deschiderea unui salon de înfrumuseţare în Bucureşti, salon pentru care bărbatul ar fi transferat o parte din averea lui. Niciodată însă acest salon nu a fost deschis. Pentru alte sume de bani, românca a minţit că are nevoie de un tratament pentru tatăl său, căruia urma să îi fie extirpată o tumoră. 

„Am făcut totul la ordinul proxenetului meu – am fost bătută și amenințată”, a spus acuzata în faţa juriului.

Femeia, care a reuşit în cele din urmă să dea înapoi aproape 3.000 de euro din banii obţinuţi, a fost condamnată la 15 luni de închisoare și a primit o amendă de 3.000 de euro.

Bărbatul continuă să păstreze legătura cu românca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Poveşti de dragoste în schimbul averii. O prostituată româncă a convins un medic din Austria să îi dea toată averea. Femeia, condamnată pentru fraudă