Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Raiul a primit un înger". O fetiţă de 2 ani a murit sub privire bunicilor, după ce dulapul pe care s-a urcat s-a răsturnat peste ea, în SUA

Un copilaş în vârstă de 22 de luni a murit în casa bunicilor ei, din Carolina de Sud, după ce un dulap pe care încerca să urce s-a răsturnat și a căzut peste ea. Familia a ajuns prea târziu pentru a o ajuta pe fetiţă.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 21:23

Serviciile de urgență au fost imediat chemate pentru a o salva pe Ja’Laya Bryant, după ce a intrat în stop cardiac când a rămas blocată sub piesa masivă de mobilier. Fetiţa a suferit răni grave după ce a fost practic zdrobită de comodă, relatează Daily Mail.

Fetiţa rămase blocată sub mobilierul masiv

Micuța a fost descoperită de membrii familiei la domiciliu în timp ce se afla sub sertarul dulapului răsturnat.

Medicii veniţi de urgenţă au transportat-o pe copilă la spital, dar, în ciuda eforturilor lor, fata a fost declarată moartă. Poliţia sugerează că Ja'Laya a murit prin asfixiere, fără nicio dovadă care să indice vreo crimă premeditată.

Pe acelaşi subiect

„Familia mea are nevoie de rugăciune ca nimeni altcineva. Ieri, stră-stră-nepoata mea s-a urcat pe o comodă care s-a răsturnat și a căzut peste ea. Nu au fost în stare să o salveze. Vă rugăm, verificați de două ori dacă mobila voastră e fixată de perete şi ușile sunt închise pentru a ne proteja copiii mici! Frumoasa mea stră-strănepoată, Ja’Laya, în vârstă de doar 20 de luni, iubită de toată lumea prin atitudinea și personalitatea ei prețioasă! Viața nu va mai fi niciodată la fel, dar, prin harul lui Dumnezeu, vom stărui!”, a scris online mătușa ei, Debra Putnam-Thompson.

Omagiile emoţionante ale familiei

„Vă mulțumesc tuturor pentru toate apelurile și mesajele, trebuie doar să luăm o zi pe rând! Știu că toată lumea vrea să mă vadă, dar am nevoie de spațiu… Lumea mea este cu susul în jos”, a adăugat mama lui Ja’Laya, Jordan Donaldson.

Alți prieteni și membri ai familiei au postat omagiu și mesaje de condoleanțe familiei.

„Trimit rugăciuni unei colege de clasă și familiei ei în acest timp. O fetiță atât de dulce a plecat prea devreme din această lume. Raiul a mai primit un înger. Mă rog atât de mult pentru tine", a scris un binevoitor.

„O fată atât de drăguță, odihnește-te în paradis fetiță. Trimiteți o rugăciune pentru meu Cf Ppl. Nu este niciodată ușor să pierzi un copil”, a adăugat altul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » "Raiul a primit un înger". O fetiţă de 2 ani a murit sub privire bunicilor, după ce dulapul pe care s-a urcat s-a răsturnat peste ea, în SUA