Antena Meniu Search
x

Rapper împușcat mortal în timp ce făcea Live pe Instagram din mașina sa, în Los Angeles. Clipul a devenit viral pe internet

Un rapper din Los Angeles a fost împușcat mortal, în plină zi, în mașina sa, în timp ce făcea un live pe Instagram cu un prieten. Polițiștii cred că este o răfuială de bandă.

de Monica Palade

la 13.07.2021, 23:37

Rapper împușcat mortal în timp ce făcea Live pe Instagram din mașina sa, în Los Angeles. Clipul a devenit viral pe internet - Instagram

Zerail Rivera, cunoscut sub numele de Indian Red Boy, a fost ucis în Hawthorne, pe 8 iulie, în jurul orei 4.10 AM, în timp ce vorbea cu un prieten. În clipul tulburător, care este difuzat online pe scară largă, rapperul de 21 de ani apare zâmbind și râzând împreună cu prietenul său, în timp ce un bărbat înarmat se apropia de fereastră. Rivera poate fi văzut aruncând o privire afară pe fereastră, exact când au început să se tragă focurile de armă.

Muzicianul mai este văzut în timp ce încearcă să își acopere capul cu brațele, în timp ce pe fundal se aud cel puțin 12 focuri de armă. Prietenul său, un influencer pe nume Kapone, poate fi auzit spunând: „Ce naiba? Frate, ce naiba? Unde ești?”. Rivera însângerat mai poate fi auzit rostind „ajutor” în mod repetat către cameră, înainte de a șopti „Sunt în Hawthorne”.

Împușcat mortal în timpul live-ului

Și-a scăpat camera câteva secunde mai târziu și stream-ul live s-a încheiat. Polițiștii spun că l-au găsit pe Rivera „căzut pe scaunul din față”. Rapperul fusese împușcat de mai multe ori și a fost declarat mort la fața locului. El se afla în parcarea unui complex de apartamente, din bulevardul Chadron.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul înarmat a fugit înainte de sosirea autorităților. Nimeni nu a fost arestat în legătură cu incidentul. Polițiștii încă examinează imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, dar consideră că a fost vorba de focuri de armă din mers și că Rivera a fost vizat. Deocamdată nu au fost furnizate mai multe detalii.

Conturile de pe rețelele de socializare ale rapperului, care au fost făcute private după crimă, îl arată pozat cu arme. Tânărul avea peste 16.000 de adepți pe rețelele de socializare.

Atenție video cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Rapper împușcat mortal în timp ce făcea Live pe Instagram din mașina sa, în Los Angeles. Clipul a devenit viral pe internet