Antena Meniu Search
x

Reacția spitalului din UK, după moartea micuței Hailey. Medicii i-au sfătuit pe părinți să o trateze cu paracetamol: "Sincerele noastre condoleanțe"

O fetiță de doar doi ani și-a pierdut viața, la scurt timp după ce medicii au externat-o din spital. Părinții copilei ar fi fost sfătuiți de către cadrele medicale să-i dea micuței paracetamol, dar și să consume mai multe lichide, pentru că ar avea doar o răceală.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 22:02

Reacția spitalului din UK, după moartea micuței Hailey. Medicii i-au sfătuit pe părinți să o trateze cu paracetamol: "Sincerele noastre condoleanțe"
Reacția spitalului din UK, după moartea micuței Hailey. Medicii i-au sfătuit pe părinți să o trateze cu paracetamol: "Sincerele noastre condoleanțe" - Profimedia

Hailey Thompson, în vârstă aproape doi ani, a fost dusă la Infirmeria Wigan din UK, pe 18 decembrie, unde medicii i-au sfătuit părinții să îi dea un medicament, care conține paracetamol, dar și mai multe lichide. Kris Thompson, în vârstă de 32 de ani, și Iboyla Adam, de 35 de ani, s-au întors cu fiica lor acasă de la spital și au respectat întocmai sfaturile medicului.

Părinții copilei sunt devastați

Au rămas îngroziți să o găsească pe micuță fără viață în camera ei, în dimineața următoare. Tatăl ei a încercat cu disperare să o resusciteze până când copila a fost transportată de urgență la spitalul din Wigan. Micuța a murit într-un mod tragic.

Părinții lui Hailey au făcut o plângere împotriva spitalului, susținând că ar fi trebuit să fie luat mai în serios cazul ei.

Pe acelaşi subiect

Dl Thompson a declarat: "Nu ne vine să credem că ne-am pierdut fetița. Totul s-a întâmplat atât de repede. Ceva din corpul ei a preluat controlul asupra ei. Vrem răspunsuri. Cum poate un copil sănătos să moară în somn. Și de ce nu a fost testată pentru streptococul A, scarlatină sau Covid, de exemplu?"

Micuța a fost dusă pentru prima dată la o consultație medicală pe 7 decembrie, având tuse. Lui Hailey i-au fost prescrise antibiotice, care au fost oprite pentru că a avut o reacție alergică. O săptămână mai târziu, a fost dusă la o altă consultație, iar părinților li s-a spus că Hailey ar avea nevoie de un medicament, care conține paracetamol, în loc de antibiotice. Asta pentru că fetița ar fi avut doar o răceală.

Pe 18 decembrie, tatăl a văzut că Hailey nu se simte deloc bine. A chemat o ambulanță, dar li s-a spus că va fi nevoie de două ore de așteptare, așa că au decis să o ducă direct la Urgențe. Spitalul Wigan era extrem de aglomerat, iar departamentul a fost nevoit să declare cazul lui Hailey drept un incident critic. Când a fost consultată, lui Hailey i s-a luat tensiunea arterială, dar nu i s-au verificat amigdalele, deși cadrele medicale ar fi spus, inițial, că fata este doar răcită, a povestit tatăl ei, potrivit Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al Wrightington, Wigan and Leigh NHS Foundation Trust a declarat: "Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către familia lui Hailey în aceste momente tragice. Suntem conștienți de preocupările familiei și așteptăm informații suplimentare pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Reacția spitalului din UK, după moartea micuței Hailey. Medicii i-au sfătuit pe părinți să o trateze cu paracetamol: "Sincerele noastre condoleanțe"