Antena Meniu Search
x

"Cineva să ne ajute mama". Emma a fost înjunghiată mortal de hoții, care au dat buzna în casa ei din Australia

O femeie din UK și-a pierdut viața într-un tragic incident. Emma s-a stins din viață, după ce a fost înjunghiată în piept de hoții, care i-au invadat locuința. A lăsat în urmă doi copii orfani și un soț îndurerat. 

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 22:04

Emma a fost înjunghiată mortal de hoții, care au dat buzna în casa ei din Australia
Emma a fost înjunghiată mortal de hoții, care au dat buzna în casa ei din Australia - Facebook

Emma Lovell, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața după ce hoții au dat buzna în casa ei. Femeia era originară din Marea Britanie, însă locuia cu partenerul ei de viață, de 11 ani, în Australia. Emma și soțul ei, Lee, au fost înjunghiați de niște adolescenți, pregătiți să le spargă locuința și să le fure ce au de preț. Poliția a transmis faptul că a fost vorba despre o încăierare între cei doi soți și tinerii hoți. Emma a fost înjunghiată în piept, iar soțul ei în spate. Femeia și-a pierdut viața din cauza rănilor foarte grave.

Copiii au cerut ajutorul vecinilor

Vecinii au fost cei care au auzit strigătele disperate ale copiilor cuplului "cineva să o ajute pe mama". Așa au fost alertate și autoritățile, care s-au deplasat imediat la fața locului. Din păcate, pentru Emma nu s-a mai putut face nimic.

Lee, soțul ei de 32 de ani, a supraviețuit. "A murit încercând să mă protejeze pe mine și pe familia noastră. Suntem cu toții devastați de ceea ce s-a întâmplat. Îmi lipsește atât de mult", a mărturisit bărbatul. "Emma era lipiciul în familia noastră, era amuzantă, inteligentă, atât de grijulie, ar fi făcut orice pentru oricine", a mai spus acesta, potrivit Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Soțul îndurerat a explicat că el și soția sa au fost alertați de prezența celor doi intruși prin intermediul unei aplicații de securitate a locuinței.

"Am auzit cei doi câini lătrând, Emma a verificat pe aplicația noastră de securitate Swann și a văzut că ușa din față era deschisă", a spus el. "Am ieșit amândoi în grabă pe ușa dormitorului nostru, Emma în spatele meu, și am văzut două persoane în casa noastră. Nici măcar nu mi-am dat seama că era o problemă până când fiica mea a observat că mama ei sângera", a mai adăugat acesta.

Făptașii s-au dovedit a fi niște adolescenți de 17 ani. Aceștia sunt de omor, tentativă de omor și pătrunderea într-o locuință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » "Cineva să ne ajute mama". Emma a fost înjunghiată mortal de hoții, care au dat buzna în casa ei din Australia