Antena Meniu Search
x

Foto Reacţia unor influenceri ruşi după ce Putin a interzis Instagram în Rusia: "Viaţa mea s-a terminat. O mare parte din inima mea mi-a fost luată”

Mai mulţi influenceri ruşi şi-au exprimat dezamăgirea şi disperarea, după ce reţeaua de socializare Instagram a fost interzisă în ţară, pe fondul invaziei brutale a Ucrainei de către Rusia. „Viaţa, munca şi sufletul meu mi-au fost luate”, a spus o tânără, editor de content pe Instagram.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.03.2022, 16:01

Influenceri ruşi
Reacţia unor influenceri ruşi după ce Putin a interzis Instagram în Rusia - Twitter

Influenceriţa Olga Buzova, în vârstă de 36 de ani, a distribuit duminică un videoclip de 7 minute în care plângea fără oprire după vestea interzicerii aplicaţiei Instagram în Rusia şi, astfel, pentru pierderea urmăritorilor săi.

Mi-am împărtăşit acolo viaţa, munca şi sufletul meu. Nu am făcut totul ca o slujbă pentru mine, aceasta este o parte a sufletului meu. Se simte ca şi când o mare parte din inima mea și viața mea îmi este luată”, a spus ea în videoclipul postat online. În încheiere, aceasta şi-a anunţat fanii că nu se va putea opri din plâns.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Daily Star, un alt influencer rus a plâns filmări postate online spunând că Instagram este „toată viața” lui. „Credeţi că pentru mine, ca influencer pe Instagram, aceasta este o sursă de venit? Pentru mine este totul, este viaţă. Este sufletul meu. Este singurul lucru cu care mă trezesc, singurul cu care adorm. Fac asta de 5 ani. Viaţa mea s-a terminat”, a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Vedetele reţelelor de socializare au fost însă aspru criticate pentru afirmaţiile făcute online şi pentru că s-au plâns de interzicerea Instagramului mai degrabă decât de invadarea Ucrainei de către Rusia.

„Doamne, în Ucraina, oamenii mor, copiii se ascund în metrou, nu există locuri unde să doarmă, au pierdut totul și tu plângi din cauza Instagramului”, a spus un internaut pentru Insider.

Putin va interzice Facebook şi Instagram în Rusia

Decizia de interzicerea a reţelei de socializare Instagram în Rusia vine după ce platforma Meta a declarat că le va permite ucrainenilor să posteze amenințări cu moartea la adresa lui Vladimir Putin.

Rusia a deschis, vineri, un dosar penal împotriva Meta Platforms, compania-mamă a Facebook, şi a decis să o desemneze drept ”organizaţie extremistă”, după ce platforma socială şi-a schimbat regulamentul privind discursul instigator la ură pentru a permite utilizatorilor să instige la violenţă împotriva ruşilor în contextul conflictului din Ucraina, informează Reuters, potrivit news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Reacţia unor influenceri ruşi după ce Putin a interzis Instagram în Rusia: "Viaţa mea s-a terminat. O mare parte din inima mea mi-a fost luată”