Antena Meniu Search
x

Foto Reacţia unui olandez după ce un român i-a înapoiat portofelul pierdut. "Mulți oameni au anumite temeri legate de România"

Un olandez care-şi pierduse portofelul a rămas profund uimit de bunătatea unui român care l-a găsit şi i l-a înapoiat. Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Sâmbăta de Sus, a ajuns "eroul" său, schimbându-i concepţiile despre România.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 13:14

Reacţia unui olandez după ce un român i-a înapoiat portofelul pierdut. "Mulți oameni au anumite temeri legate de România"
Reacţia unui olandez după ce un român i-a înapoiat portofelul pierdut. "Mulți oameni au anumite temeri legate de România" - wegdamnieuws.nl

Un olandez a ţinut să povestească tuturor despre gestul nobil pe care l-a făcut un român faţă de el, pentru a demonta stereotipurile legate de România pe care le au străinii. Tânărul îşi pierduse portofelul care i-a fost înapoiat de un bărbat cu suflet mare din Sâmbăta de Sus.

"Mulți oameni au anumite temeri legate de România din cauza reputației sale, dar eroul meu a demontat toate prejudecățile.

După o cină la un coleg, m-am întors acasă cu bicicleta. A doua zi dimineața, la 6:56, am primit un mesaj vocal. Un număr de telefon românesc, un bărbat vorbea despre o "portofel". Nu am înțeles foarte bine. 

Câteva ore mai târziu, am primit încă un apel. Portofelul meu fusese găsit și lăsat la COOP (magazin de haine). Nici măcar nu îmi dădusem seama că îl pierdusem. 

Am aflat că numele lui este Comaniciu Ion, în vârstă de 31 de ani și originar din Sâmbăta de Sus, un sat lângă Brașov, în inima României, înconjurat de Carpați și angajat la brutăria Nollen. Locuiește acum în Stegerhoek, unde am mers să îi mulțumesc sâmbătă trecută. Am ajuns la el la 13:30, încă se odihnea. Lucrase pe tura de noapte și era obosit.

Toate statele membre ale UE doresc admiterea României în zona Schengen, cu excepția Olandei. Eroul meu român cu siguranță ar trebui să rămână, după părerea mea!", scrie Raymond Wegdam, olandezul care și-a pierdut telefonul, potrivit wegdamnieuws.nl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Reacţia unui olandez după ce un român i-a înapoiat portofelul pierdut. "Mulți oameni au anumite temeri legate de România"