Antena Meniu Search
x

Cum a reuşit un olandez să mănânce gratis în 127 de restaurante. Metoda prin care îi păcălea pe chelneri când veneau cu nota de plată

Un olandez de 58 de ani a păcălit ani la rând personalul unor restaurante din oraşul Delft. Omul se prefăcea că este bolnav atunci când venea nota de plată şi era lăsat să plece fără să plătească, sub promisiunea că va achita suma când îşi va reveni. Acest lucru nu se mai întâmpla niciodată.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 16:51

Potrivit Dutch News, olandezul a mâncat gratis de cel puţin 127 de ori în ultimii ani în toate restaurantele din oraşul Delft. Schema era cât se poate de simplă: omul comanda mâncare, uneori şi pentru alţi clienţi, iar când venea nota de plată simula un accident vascular. Ultima ispravă de acest gen a pus capăt aventurii sale după ce un paramedic atent s-a prins de înşelătorie.

Cum a fost prins

Mai exact, la începutul acestei luni, bărbatul de 58 de ani a intrat într-un restaurant şi a comandat de mâncare. A făcut cinste şi altor clienţi ai localului, iar când a venit nota de plată a simulat un accident vascular. Personalul resturantului a chemat ambulanţa, dar paramedicii au constat că omul nu avea nicio problemă medicală şi nu e nevoie să fie transportat la spital.

Olandezul a fost din nou rugat să plătească nota de plată, însă i-a spus patronului restaurantului că totuşi se simte foarte rău şi va reveni zilele următoare să achite consumaţia. Pentru a câştiga încrederea proprietarului localului, falsul client i-a oferit acestuia datele sale personale: numele complet şi adresa. Doar că paramedicii nu plecaseră încă din local, iar unul dintre ei a observat că datele oferite nu corespund cu cele spuse echipei medicale.

Oamenii au sunat imediat la poliţie. Ajunşi cu escrocul la secţie, poliţiştii au realizat că pe numele acestuia figurau nu mai puţin de 127 de plângeri. Bărbatul a fost arestat şi va fi eliberat după ce va plăti toate datoriile către restaurantele păgubite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cum a reuşit un olandez să mănânce gratis în 127 de restaurante. Metoda prin care îi păcălea pe chelneri când veneau cu nota de plată