Antena Meniu Search
x

Relația dintre un bărbat de 70 de ani și o tânără de 28 de ani, virală pe TikTok: "Nu voi regreta că m-am căsătorit. Mă iubește"

Dragostea nu are vârstă, cel puțin nu pentru un cuplu din SUA. Deși cu o diferență de 42 de ani între ei, cei doi îndrăgostiți spun că se înțeleg de minune și că relația lor este una foarte fericită. Bărbatul are 70 de ani iar soția sa, doar 28. Totuși, asta nu a stat în calea dragostei, spun ei.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 17:49

Relația dintre un bărbat de 70 de ani și o tânără de 28 de ani care a stârnit val de reacții pe TikTok
Relația dintre un bărbat de 70 de ani și o tânără de 28 de ani care a stârnit val de reacții pe TikTok - TikTok

David Epstein, în vârstă de 70 de ani, din Oakland, California, și-a întâlnit soția, pe Jackie, în vârstă de 28 de ani, în timp ce acesta vizita Filipine. Cuplul are un cont comun de TikTok, acolo de aproape 50.000 de oameni le urmăresc relația. Ei au devenit virali pe social media după ce au început să posteze clipuri în care nu se sfiesc să-și arate afecțiuna unul față de celălalt, potrivit DailyMail.

Sunt binecuvântat”, a scris bărbatul în descrierea unuia dintre clipuri. Cu toate acestea, nu toată lumea îi susține și cuplul și-a apărat relația în numeroase ocazii. Utilizatorii TikTok sunt împărțiți în două tabere și mulți dintre ei consideră relația celor doi total nepotrivită.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 42 de ani

Ar fi trebuit să mergi la sala de bingo și să-ți alegi o bătrână drăguță”,

Pe acelaşi subiect

Atât de mulți îl etichetează drept un bărbat care mă întreține, spun că sunt materialistă, caut banii. Dar nu sunt chiar afectată pentru că nu este adevărat. Mă cunosc. Familia mea ma susține și prietenii mei, de asemenea. Nu voi regreta că m-am căsătorit cu Dave pentru că este un bărbat cu adevărat drăguț. Mă iubește, mă respectă, e cel mai bun”, a declarat tânăra, referitor la comentariile primite în mediul online. 

David a înâlnit-o pe Jackie pe un site de întâlniri, s-au întâlnit și au văzut că se potrivesc. După șase luni de relație, el a cerut-o în căsătorie.

Ne-am întâlnit când eram în Filipine. Folosisem un site de întâlniri. Într-o zi i-am văzut profilul, practic am sărit de pe scaun. Am fost atât de impresionat de ceea ce am văzut”, a spus David.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Relația dintre un bărbat de 70 de ani și o tânără de 28 de ani, virală pe TikTok: "Nu voi regreta că m-am căsătorit. Mă iubește"