Antena Meniu Search
x
LIVE

Româncă din Italia, ajutor de nădejde pentru doi hoţi fără scrupule. Până unde au mers ca să pună mâna pe 20.000 de euro

O româncă şi doi albanezi au fost arestaţi în Italia, după ce au snopit în bătaie o comerciantă "străină", în locuinţa acesteia din Florenţa. Au obligat-o să le dea o sumă importantă de bani, de peste 20.000 de euro. Românca în vârstă de 45 de ani le-a "ţinut de şase" celor doi fraţi albanezi, care şi-au supus victima la cazne cumplite.

De Redactia Observator la 08.02.2023, 15:42
hoţ care fură bani din geanta unei femei
Până unde au mers ca să pună mâna pe 20.000 de euro - Profimedia

Trei persoane, inclusiv o femeie din România, au fost arestate marţi în Italia după ce o comerciantă "străină" a fost bătută cu brutalitate în locuinţa sa din Florenţa şi forţată să predea atacatorilor încasări de peste 20.000 de euro, pe 9 ianuarie, a anunţat poliţia, citată miercuri de agenţia ANSA.

O româncă şi doi albanezi din Italia au bătut fără milă o femeie, pentru 20.000 de euro

Potrivit Agerpres, cei arestaţi sunt doi fraţi albanezi, în vârstă de 25 şi 40 de ani, şi o româncă în vârstă de 45 de ani, care le-a "ţinut de şase" celor doi. Victima a fost lovită în mod repetat cu pumnii şi unul dintre fraţi a înjunghiat-o în mână, potrivit poliţiei.

Poliţiştii au urmărit înregistrările camerelor CCTV şi au reuşit să localizeze presupusa bandă într-un apartament din cartierul Le Cure din Florenţa, unde au găsit de asemenea suma de 13.000 de euro bani lichizi şi un rucsac cu instrumente specifice spargerilor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Româncă din Italia, ajutor de nădejde pentru doi hoţi fără scrupule. Până unde au mers ca să pună mâna pe 20.000 de euro

Breaking news

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF