Antena Meniu Search
x

Româncă din Italia, ajutor de nădejde pentru doi hoţi fără scrupule. Până unde au mers ca să pună mâna pe 20.000 de euro

O româncă şi doi albanezi au fost arestaţi în Italia, după ce au snopit în bătaie o comerciantă "străină", în locuinţa acesteia din Florenţa. Au obligat-o să le dea o sumă importantă de bani, de peste 20.000 de euro. Românca în vârstă de 45 de ani le-a "ţinut de şase" celor doi fraţi albanezi, care şi-au supus victima la cazne cumplite.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 15:42

hoţ care fură bani din geanta unei femei
Până unde au mers ca să pună mâna pe 20.000 de euro - Profimedia

Trei persoane, inclusiv o femeie din România, au fost arestate marţi în Italia după ce o comerciantă "străină" a fost bătută cu brutalitate în locuinţa sa din Florenţa şi forţată să predea atacatorilor încasări de peste 20.000 de euro, pe 9 ianuarie, a anunţat poliţia, citată miercuri de agenţia ANSA.

O româncă şi doi albanezi din Italia au bătut fără milă o femeie, pentru 20.000 de euro

Potrivit Agerpres, cei arestaţi sunt doi fraţi albanezi, în vârstă de 25 şi 40 de ani, şi o româncă în vârstă de 45 de ani, care le-a "ţinut de şase" celor doi. Victima a fost lovită în mod repetat cu pumnii şi unul dintre fraţi a înjunghiat-o în mână, potrivit poliţiei.

Poliţiştii au urmărit înregistrările camerelor CCTV şi au reuşit să localizeze presupusa bandă într-un apartament din cartierul Le Cure din Florenţa, unde au găsit de asemenea suma de 13.000 de euro bani lichizi şi un rucsac cu instrumente specifice spargerilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Româncă din Italia, ajutor de nădejde pentru doi hoţi fără scrupule. Până unde au mers ca să pună mâna pe 20.000 de euro