Antena Meniu Search
x

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 5 ani. A fost strivită de un monument de piatră, greu de 130 de kilograme, în timp ce se juca, în SUA

O fetiţă de doar 5 ani, din statul american Georgia a murit în timp ce se juca alături de sora ei, după ce un monument greu de 130 de kilograme a căzut peste ea.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.09.2021, 08:02

Fetiţa a murit strivită de monumentul de piatră
Fetiţa a murit strivită de monumentul de piatră - Hart Funeral Home

Bella Grace Bennett, care începuse de puţin timp grădiniţa a murit sub privirile îngrozite ale tatălui şi unchiului ei, după ce un monument de piatră a strivit-o. În zadar au încercat bărbaţii să o salveze, piatra extrem de grea a fost ridicată cu greu, iar trupul micuţei nu a mai supravieţuit sub presiunea acesteia.

Monumentul care a fost ridicat în 1989 prezenta probleme la fixare, după ce unul dintre şuruburile care susţineau dalele lipsea. Un martor a transmis că a încercat să salveze fetiţa, în momentul în care a observat că tatăl şi unchiul acesteia se chiunuiau să mute piatra. "Piatra era extrem de grea. Tatăl cădea de fiecare dată când încerca să ridice piatra. A vrut să îndepărteze placa, dar nu a avut succes", a povestit martorul.

În final, trei bărbaţi au reuşit să mute piatra uriaşă şi să elibereze corpul micuţei. Bella a fost dusă de urgenţă la spitalul din apropiere, apoi a fost transferată cu elicopterul la Spitalul de Copii Wolfson, unde câteva ore mai târziu a fost declarată moartă. Mai mulţi oameni s-au adunat la locul tragediei pentru a aduce un omagiu fetei. "Suntem o familie. Şcoala noastră este o familie, iar colgii şi apropiaţii ei suferă acum. Tot ce au nevoie acum cei din familie este să ne rugăm", a transmis directorul adjunct al grădiniţei unde mergea micuţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 5 ani. A fost strivită de un monument de piatră, greu de 130 de kilograme, în timp ce se juca, în SUA