Antena Meniu Search
x

Sfatul mamei a îmbogăţit-o instant pe o femeie din SUA cu 1,6 milioane de dolari

O femeie de 37 de ani din Statele Unite ale Americii are acum un motiv în plus să-i mulţumească celei care i-a dat viaţă. Sfatul mamei sale a îmbogăţit-o peste noapte, aducându-i în conturi peste un milion de dolari.

de Redactia Observator

la 15.01.2022, 12:12

Sfatul mamei a îmbogăţit-o instant pe o femeie din SUA cu 1,6 milioane de dolari
Sfatul mamei a îmbogăţit-o instant pe o femeie din SUA cu 1,6 milioane de dolari - Profimedia (scop ilustrativ)

Deseori, părinţii au cele mai bune sfaturi pentru copiii lor, chiar şi atunci când aceştia ating vârsta maturităţii. Iar pentru o femeie din Michigan, Statele Unite ale Americii, faptul că şi-a ascultat mama i-a adus un premiu consistent, în valoare de 1,6 milioane de dolari. Femeia în vârstă de 37 de ani era la cumpărături, când mama sa i-a sugerat că nu ar fi deloc o idee rea să cumpere şi un bilet loto. Fiica i-a dat ascultare, ademenită de jackpot-ul uriaş, dar nu se aştepta să şi câştige. 

Premiul uriaş a schimbat vieţile celor două femei

Acum, viaţa celor două s-a schimbat peste noapte. Americanca s-a îmbogăţit, iar premiul pus în joc de Loteria din Michigan a ajuns în contul său bancar. Biletul norocos a fost cumpărat din magazinul Flappers Café, din Lincoln Park, Michigan, relatează Daily Star. "Am cumpărat nişte bilete şi am câştigat câţiva dolari. Am hotărât să mai cumpăr unul, din banii aceia. Atunci am câştigat jackpot-ul. Eram atât de entuziasmată! Nici nu ştiam cum să reacţionez", povesteşte ea. "L-am chemat pe proprietarul magazinului şi i-am spus că am câştigat. L-am rugat să scaneze biletul. Mi-a confirmat premiul, iar mie nu-mi venea să cred ce se întâmplase."

1,6 milioane de dolari la Loto. Ce va face cu banii

Cu suma imensă doreşte să cumpere o casă nouă, să acopere împrumutul de la universitate şi să-şi ducă fiul la Disney World. Femeia, care nu şi-a făcut publică identitatea, are de gând să fie chibzuită după ce norocul a dat peste ea, aşa că va pune restul banilor într-un fond de economii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Sfatul mamei a îmbogăţit-o instant pe o femeie din SUA cu 1,6 milioane de dolari