Antena Meniu Search
x

Foto Studentă ucisă cu 30 de lovituri de cuţit, după ce drogurile i-au luat minţile iubitului. Pedeapsa primită de tânărul englez

Judecătorii din Marea Britanie s-au pronunţat în cazul tinerei studente care a avut parte de un sfârşit tragic, după un episod psihotic al iubitului ei. Bărbatul mâncase pentru prima oară o prăjitură ce conţinea cannbis, iar sub influenţa substanţelor interzise şi-a ucis iubita: a strangulat-o şi a lovit-o de peste 30 de ori cu un cuţit. Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost condamnat la opt ani de închisoare, după ce şi-a recunoscut vinovăţia în instanţă.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 12:07

Scene de groază înregistrate pe telefonul unei studente din Marea Britanie, ucisă cu cruzime de cel cu care visa să-şi clădească o familie şi un viitor. Lauren Bloomer, victima în vârstă de 25 de ani, a încercat până în ultimul moment să scape din mâinile iubtului care i-a devenit călău, scrie BBC. Potrivit anchetatorilor, femeia a fost înjunghiată de peste 30 de ori la primele ore ale dimineţii, în data de 20 noiembrie a anului trecut, însă detaliile înfiorătoare au fost făcute publice abia recent. În ciuda dovezilor clare, bărbatul şi-a negat în primă fază vinovăţia, declarând că nu şi-a omorât iubita. Ulterior, Jake Notman, în vârstă de 27 de ani, şi-a recunoscut cumplita faptă şi a pledat vinovat, relatează Daily Mail. Totul în a şasea zi a procesului, după ce procurorii au admis probele psihiatrice care atestă starea bărbatului în momentul în care a comis crima: rupt de realitate din cauza substaneţelor interzise consumate, discernământul iese din calcul, micşorând pedeapsa. Astfel, iubitul victimei a fost condamant la opt ani de închisoare.

Procurorul de caz susţine că scenele surprinse de tânără, cu telefonul mobil, par desprinse din filmul horror Scream. Anchetatorii cred că starea în care se afla bărbatul a determinat-o pe tânără să facă acest lucru. Din păcate, înregistrarea de 17 minute avea să includă propria ei moarte.

Tânăra studentă şi-a înregistrat propria moarte, cu telefonul mobil

Potrivit celor care se ocupă de caz, bărbatul ar fi răbufnit în momentul în care tânăra a început să râdă în hohote. Tânărul s-ar fi simţit luat peste picior, aşa că s-a năpustit asupra femeii. La nouă minute de la începutul atacului, înregistrarea surprinde strigătele disperate de ajutor ale tinerei. "La 10 minute și 49 de secunde, în înregistrare, Lauren încetează să țipe. Apoi inculpatul strigă: Nu te voi mai vedea niciodată", au precizat procurorii.

În urma unor evaluări psihiatrice realizate de trei medici s-a constatat că episodul psihotic ar fi fost o reacţie adversă la consumul de cannabis, unul dintre ingredientele prăjiturii pe care acesta o mâncase cu puţin timp înainte să se dezlănţuie iadul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Studentă ucisă cu 30 de lovituri de cuţit, după ce drogurile i-au luat minţile iubitului. Pedeapsa primită de tânărul englez