Antena Meniu Search
x

Video Şi-a omorât fosta iubită, apoi s-a spânzurat. Criminalul fetei ucise cu mai multe focuri de armă, pe o faleză din Italia, găsit mort

Antonino Sciuto, Tony cum îi spuneau prietenii, bărbatul care duminică noapte și-a ucis fosta iubită pe malul mării din Aci Trezza, un oraș din Sicilia, sudul Italiei, a fost găsit spânzurat. Carabinierii au descoperit trupul neînsufleţit al tânărului într-o fermă din Trigona. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.08.2021, 14:08

"Nu-ți face griji, nu îmi va face rău, e doar gelos ...". Sunt cuvintele cu care Vanessa Zappalà, o fată de 26 de ani, a încercat să-și linitească prietena îngrijorată de comportamentul fostului iubit al tinerei, Antonino Sciuto, care nu i-a dat pace fetei nici după ce au încheiat relația. 

Vanessa Zappalà

Profimedia

Doar că a fost o presupunere total greşită. 

Tânărul de 38 de ani, un dealer auto din San Giovanni La Punta, a ucis-o pe fată duminică noapte, trăgând asupra ei șase focuri de armă. S-a întâmplat în jurul orei 3.00, pe malul mării, pe faleza din Aci Trezza, în Italia. Vanessa Zappalà se plimba împreună cu doi prieteni când s-a produs nenorocirea. Când l-a văzut venind cu maşina, Vanessa a încercat să fugă, dar a fost în zadar.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antonino Sciuto şi-a descărcat arma, unul dintre gloanţe lovind-o pe fată în zona capului. Tânăra a murit pe loc, iar o altă persoană din grup a fost împuşcată în spate, însă nu este în pericol de a-şi pierde viaţa. Șocați, prietenii Vanessei au sunat la 112, iar carabinierii au reconstituit imediat dinamica tragediei şi au pornit în căutarea principalul suspect, care a fugit imediat după atac. Imagini ale presuspusului criminal au fost distribuite în toată zona.

Antonino Sciuto

Profimedia

Ieri după-amiază, după ore bune de căutări, carabinierii l-au găsit pe bărbat mort, spânzurat într-o fermă a familiei sale din districtul Trigona. Pe un perete ar fi lăsat scris "Te iubesc", adresat părinților și copiilor săi, dar nicio mențiune despre Vanessa, scrie Il Mattino.

Antonino Sciuto avea interdicţie să se apropie de fată

Vanessa Zappalà şi fostul ei iubit avuseseră o relaţie complicată, presărată cu gelozii, despărţiri, împăcări şi violenţe. 

Fata fusese atacată de mai multe ori, aşa că a fost nevoită să ceară ajutorul autorităţilor. Când s-a produs atacul, tânărul era supus interdicției de a se apropia de Vanessa.

Profimedia

"O hărțuia tot timpul, o aștepta ​​ore în șir în fața casei și o insulta", spune un vecin printre lacrimi. 

Pe profilul lui de Facebook, bărbatul avea imaginea lui Scarface și celebra sa frază "nu uit nimic, aștept doar momentul potrivit".

Antonino o urmărea pe Vanessa cu GPS-ul. Tatăl fetei: "A apucat-o de păr și a împușcat-o!"

Carmelo Zappalà, tatăl Vanessei, este disperat. Bărbatul se sprijină pe gardul casei unde locuia împreună cu fiica lui, în centrul orașului Trecastagni.

"Fiica noastră nu se mai întoarce nicioadată...El a plănuit tot, sunt sigur de asta. Era orbit de gelozie", spune bărbatul, care susține că Antonino ar fi montat un sistem GPS sub mașina tinerei, ca să o poată urmări.

Tată Vanessei susține că tânărul o pândea ore întregi în fața casei și la locul unde fata muncea:

"A pândit-o ore întregi sub fereastră sau în fața brutăriei unde lucra Vanessa. Mai mult, am descoperit că făcuse un duplicat la cheile casei, se strecura în pod și asculta ce vorbeam".

Reclamat la poliție, tânărul a fost săltat de poliție. A fost reținut o noapte, apoi arestat la domiciliu. Cu toate astea, câteva zile mai târziu, bărbatul avea să-și facă din nou apariția în fața casei Vanessei, deși avea interdicție să se apropie de ea. 

Antonino Sciuto

Profimedia

"Ar fi trebuit închis undeva sau tratat. Nu poți să lași un asemenea om să umble liber pe străzi", spune cu amărăciune tatăl Vanessei, potrivit Corriere.

Antonino Sciuto era tatăl a doi copii. Un băiat de 10 ani și o fată de 5 ani, pe care îi avea din prima sa căsătorie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Şi-a omorât fosta iubită, apoi s-a spânzurat. Criminalul fetei ucise cu mai multe focuri de armă, pe o faleză din Italia, găsit mort