Antena Meniu Search
x

Foto Și-a ucis fetița adoptivă de 2 ani, apoi a cărat-o în brațe până la spital, mințind că a căzut pe scări, în UK: "De ce merg la secție? Am destule griji"

Cruzime fără margini. După ce și-a ucis fiica adoptivă de doar 2 ani, un bărbat a dus-o apoi la spital, pretinzând că micuța a căzut pe scări.

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 15:42

Și-a ucis fetița adoptivă de 2 ani, apoi a cărat-o în brațe până la spital, mințind că a căzut pe scări, în UK
Și-a ucis fetița adoptivă de 2 ani, apoi a cărat-o în brațe până la spital, mințind că a căzut pe scări, în UK - Kent Police

Jan Gholami, în vârstă de 32 de ani, și iubita lui, Roqia Ghulami, în vârstă de 31 de ani, sunt acuzați că au ucis-o pe Zahra, în vârstă de doi ani. Cuplul a susținut că fetița, care a fost adoptat în Afganistan în 2017 când mama ei biologică a murit, a căzut pe scări, potrivit The Sun.

Imagini de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul a adus-o pe cea mică la spital, în Anglia. Copila era cărată în brațe de tatăl adoptiv și nu părea să dea semne de viață. 

A ucis-o, apoi a dat vina pe un accident

„A fost remarcat imediat de către personalul spitalului că era inconștientă. Ritmul cardiac era lent. Avea o umflătură mare la ceafă. Le-a spus medicilor că Zahra s-a rănit după ce a căzut pe scări , în timp ce el era plecat la un magazin”, au declarat procurorii. 

Pe acelaşi subiect

În timp ce medicii se zbăteau să-i salveze viața copilei, bărbatul era preocupat să arate un bon de la supermarket, ca să dovedească faptul că el nu era acasă când s-ar fi produs „accidentul”.

După ce a fost arestat, tatăl le-a spus polițiștilor: „De ce mă duc la o secție de poliție? Ce am făcut? Am destule griji. Copilul meu este în comă. Nu știu nimic despre ce sa întâmplat cu copilul pentru că nu eram acasă. Eram la Tesco. Nu știu ce s-a întâmplat."

Zahra a suferit o leziune cerebrală catastrofală care a rezultat dintr-un „impact direct”, cum ar fi „aruncarea pe podea sau aruncată cu forța într-un perete”, s-a spus. O autopsie a arătat, de asemenea, o serie de alte răni care au fost provocate înainte de rana mortală. Cuplul neagă în continuare crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Și-a ucis fetița adoptivă de 2 ani, apoi a cărat-o în brațe până la spital, mințind că a căzut pe scări, în UK: "De ce merg la secție? Am destule griji"