Antena Meniu Search
x

Şirul tragediilor continuă: încă un turist a căzut de la etaj, într-un hotel din Palma de Mallorca. Tânărul de 19 ani e în stare critică

Un turist britanic, în vârstă de 19 ani, e în stare critică după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul 4 al hotelului din Palma de Mallorca în care era cazat. Tragedia continuă un şir de incidente periculoase, petrecute pe insula spaniolă în ultima lună. 

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 13:53

Tânărul de 19 ani a căzut de la etajul 4 al hotelului Belvedere din Palma
Tânărul de 19 ani a căzut de la etajul 4 al hotelului Belvedere din Palma - Twitter

Vacanţa s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru un tânăr englez, cazat la Hotelul Belvedere din Palma de Mallorca. Acesta a căzut de la balconul camerei situate la etajul 4 al clădirii, alegându-se cu răni extrem de grave, care îi pun viaţa în pericol. Potrivit primelor informaţii, citate de Mirror, victima în vârstă de 19 ani are fracturi multiple.

Tânărul, la un pas de moarte după ce a căzut în gol 4 etaje

Echipajele de intervenţie au fost alertate în jurul orei 03:00, noaptea trecută, iar turistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Son Espases din Palma. Numele pacientului nu a fost făcut public. Poliţiştii spanioli au confirmat faptul că o investigaţie este în curs de desfăşurare, pentru a stabili exact cum s-a petrecut incidentul. "Un cetăţean britanic a fost rănit după ce a căzut de la balcon, într-un hotel din capitală. În momentul de faţă, nimic nu indică scenariul unei posibile crime", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Naţionale din Palma.

Val de incidente periculoase în Palma de Mallorca

Cu doar două săptămâni în urmă, pe 12 mai, un alt turist englez, de 34 de ani, a făcut un salt mortal de la etajul 7 al unui hotel din Mallorca. Martorii au filmat incidentul deosebit de grav, alertaţi de gesturile sale haotice, care îi puneau viaţa în pericol şi care i-au adus, în cele din urmă, sfârşitul. Acesta băuse alcool, iar unele surse au declarat că ar fi consumat şi droguri. În cursul aceleiaşi zile, un turist olandez - fotbalistul Mourad Lambrabatte - a murit în faţa partenerei şi a copiilor, după ce a făcut o cascadorie periculoasă pe stânci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Şirul tragediilor continuă: încă un turist a căzut de la etaj, într-un hotel din Palma de Mallorca. Tânărul de 19 ani e în stare critică