Antena Meniu Search
x

"Soțul meu minunat". Femeie din SUA, acuzată că și-a omorât partenerul, apoi a pozat în victimă. I-ar fi pus droguri într-un cocktail cu vodcă

Caz tulburător în SUA. O femeie din Utah care a publicat o carte pentru copii despre durerea după moartea subită a soțului ei a fost acuzată de uciderea acestuia. Femeia l-ar fi otrăvit pe bărbat, apoi a sunat la poliție spunând că și-a găsit soțul mort.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 10:13

Femeie din SUA, acuzată că și-a omorât partenerul, apoi a pozat în victimă. I-ar fi pus droguri într-un cocktail cu vodcă
Femeie din SUA, acuzată că și-a omorât partenerul, apoi a pozat în victimă. I-ar fi pus droguri într-un cocktail cu vodcă - FACEBOOK/KOURI RICHINS

Kouri Richins, o mamă a trei copii, a sunat la poliție în miezul nopţii, în martie 2022, și a spus că soțul ei, Eric Richins, este „rece la atingere”. Ea le-a spus autorităților că i-a făcut soțului ei un cocktail cu vodcă înainte de a-l găsi fără viață câteva ore mai târziu. Ulterior, un examinator medical a descoperit bărbatul a murit de fapt din cauza unei supradoze de fentanil, potrivit BBC.

El avea în organism o doză de cinci ori mai mare decât cea letală, a spus medicul legist. Potrivit documentelor judecătorești, între decembrie 2021 și februarie 2022, Kouri a trimis un mesaj unei persoane care fusese arestată anterior pentru trafic de droguri, cerând medicamente pentru durere pe bază de rețetă pentru o leziune la spate.

Și-a ucis soțul, apoi a pozat în victimă

Femeia a primit pastilele cu hidrocodonă, apoi a cerut ceva mai puternic, cerând în mod special fentanil. La trei zile după ce aceasta ar fi obținut drogurile, ea și soțul ei au avut o cină de Ziua Îndrăgostiților, după care bărbatul s-a îmbolnăvit.

Pe acelaşi subiect

„Eric credea că a fost otrăvit. Eric i-a spus unui prieten că credea că soția lui încearcă să-l otrăvească”, se arată în documentele instanței. 

Două săptămâni mai târziu, conform documentelor judecătorești, femeia a achiziționat mai mult fentanil. Procurorii susțin că, pe 4 martie, aceasta a sunat la poliție în miezul nopții pentru a spune că și-a găsit soțul inconștient. Ea le-a spus autorităților că i-a servit soțului ei o băutură cu vodcă, Moscow Mule, în pat, și apoi s-a culcat cu unul dintre copiii ei mici, căruia îi era frică să doarmă singur. Ea s-a întors ulterior la soțul ei în camera lor și l-a găsit „rece”.

Acuzațiile vin la două luni după ce Kouri Richins a scris o carte ilustrată „Ești cu mine?” pentru a ajuta copiii să facă față decesului unei persoane dragi. Ea a spus că această carte va aduce „pace” ei și celor trei fii ai săi. 

Am scris această carte și sperăm cu adevărat că oferă un oarecare confort nu doar pentru familia noastră, ci și pentru alte familii care trec prin același lucru”, a spus ea. Ea i-a dedicat cartea lui Eric, „soțul meu minunat și un tată minunat”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Soțul meu minunat". Femeie din SUA, acuzată că și-a omorât partenerul, apoi a pozat în victimă. I-ar fi pus droguri într-un cocktail cu vodcă