Antena Meniu Search
x

Studentă de 21 de ani, împuşcată mortal de un necunoscut în faţa facultăţii. Visul frânt al tinerei violonceliste din SUA

Studenţii şi angajaţii unei universităţi din New York sunt în stare de şoc după ce o tânără de doar 21 de ani a fost împuşcată mortal în plină stradă. Potrivit primelor informaţii, Elizabeth Howell a fost ucisă la întâmplare, fără niciun motiv, de Michael J Snow, un american în vârstă de 31 de ani.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 17:36

Elizabeth Howell, o tânără de 21 de ani din Statele Unite ale Americii, a murit tragic zilele trecute, împuşcată de un necunoscut în faţa campusului universitar din New York. Poliţiştii l-au identificat pe atacator - Michael J Snow, în vârstă de 31 de ani - şi susţin că între acesta şi victimă nu a fost stabilită nicio conexiune. Potrivit unei declaraţii citate de The Sun, bărbatul nu are legătură cu unitatea de învăţământ universitar şi nu e nici student, nici angajat sau fost absolvent. 

Poliţiştii au fost alertaţi cu privire la focurile de armă vineri, în jurul orei locale 18:00. Însă ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au găsit-o pe Elizabeth Howell fără viaţă, prăbuşită la pământ. Au transportat-o imediat la Spitalul Canton-Potsdam, unde medicii au constatat decesul.

Apropieţii tinerei ucise sunt în şoc. "Avea înainte un viitor strălucit"

În timpul weekendului, studenţii şi personalul didactic şi auxiliar au ţinut momente de reculegere în memoria tinerei plecate dintre cei vii înainte de vreme. "Nu ne vine să credem că am pierdut pe cineva dintre noi", declară oficialii universităţii de muzică. "Beth era o violoncelistă talentată, cânta în Orchestra Simfonică din Crane şi visa să devină profesoară. Avea înainte un viitor strălucit. Cuvintele nu pot exprima tristeţea întregii comunităţi după moartea ei tragică".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Studentă de 21 de ani, împuşcată mortal de un necunoscut în faţa facultăţii. Visul frânt al tinerei violonceliste din SUA