Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sunt verişori, dar genetic sunt fraţi. Două perechi de gemeni identici s-au căsătorit şi au copii care seamănă izbitor

Două gemene identice, Briana şi Brittany, în vârstă de 35 de ani, au ales să se căsătorească cu doi gemeni identici, Josh şi Jeremy Salyers, în vârstă de 37 de ani, iar acum cele două cupluri şi-au prezentat public copiii, care sunt atât de similari din punct de vedere genetic încât sunt mai degrabă fraţi decât verişori.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 14:20

Cei doi băieţi au părinţi care sunt gemeni identici şi s-au născut la mai puţin de 9 luni distanţă unul de celălalt. Jett a împlinit un an în ianuarie, iar Jax va împlini în aprilie. Cei doi sunt verişori, dar situaţia lor unică în face să fie din punct de vedere genetic fraţi.

În condiţiile în care gemenii identici au acelaşi ADN, copiii celor două perechi sunt legal veri, dar pot fi consideraţi gemeni cuaternari, fiind legaţi genetic între ei şi de fiecare dintre adulţi. "Am sperat că vom avea sarcini care se suprapun ca să se întâmple asta. Ni se părea că va fi foarte distractiv. Există doar 300 de căsătorii cuaternare cunoscute în istorie", a spus Briana.

Cele două cupluri împart o pagină de Instagram, dar şi locuiesc sub acelaşi acoperiş în Virginia şi au un salon de nunţi împreună, scrie Today.com.

Au făcut nunta împreună

Pe acelaşi subiect

Cuplurile chiar s-au căsătorit simultan în Twinsburg, Ohio, în august 2018, purtând rochii identice și au anunțat sarcinile în august 2020, printr-o ședință foto cu o tematică din serialul Baywatch.

"A fost ceva ce toţi patru ne-am dorit atunci când ne-am logodit. Toţi am vrut să se întâmple aşa. Petrecem mult timp împreună. Unii cred că este foarte ciudat, dar multora li se pare uimitor. Am primit mult sprijin din partea oamenilor şi suntem recunoscători pentru asta", a spus Brittany.

În legătură cu copiii viitori, cele două cupluri sunt indecise. "Încă dezbatem dacă să mai trecem printr-o sarcină sau nu. Vom lua o decizie cât de curând. Copiii sunt încă foarte tineri şi încercăm să mai aşteptăm puţin până să vedem ce facem", a mai spus Briana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Sunt verişori, dar genetic sunt fraţi. Două perechi de gemeni identici s-au căsătorit şi au copii care seamănă izbitor