Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr acuzat că s-a ascuns în baia unui mall, unde a violat şi încercat să ucidă o mamă, în SUA. Mărturiile tulburătoare ale soţului

Un bărbat din Mississippi este acuzat că s-a ascuns într-o baie publică, într-un centru comercial, înainte de viola şi încerca să omoare o mamă din Oklahoma.

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 18:52

Tânăr acuzat că s-a ascuns în baia unui mall, unde a violat şi încercat să ucidă o mamă, în SUA
Tânăr acuzat că s-a ascuns în baia unui mall, unde a violat şi încercat să ucidă o mamă, în SUA - Harrison County Sheriff's Departament; Gulfport Premium Outlets

Poliția din Gulfport, Mississippi, a declarat că Andrew Malik Jones, în vârstă de 28 de ani, se ascundea în toaleta centrului comercial, în jurul orei 18.45, luni seara, când victima - o mamă din Oklahoma care vizita zona împreună cu familia ei - a intrat în încăpere.

Apoi, Jones ar fi împins-o într-una dintre toalete și a agresat-o fizic și sexual, lăsând-o cu craniul fracturat. Ulterior, el a încercat să-i ia punga și să fugă, dar a fost prins de un grup de trecători, printre aceştia fiind inclusiv soțul victimei, până când poliția a putut ajunge la fața locului.

Bărbatul se confruntă acum cu acuzații de jaf și agresiune sexuală și este reținut, cauţiunea fiind de un milion de dolari. Între timp, victima a fost dusă la un spital din New Orleans, potrivit WLOX, unde a fost tratată pentru rănile grave - inclusiv pentru fractura craniului.

Mărturiile tulburătoare ale soţului

Pe acelaşi subiect

''Are un os rupt la nivelul capului'', a spus soțul ei, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, adăugând că nu a putut să o vadă și nu a putut dormi de când a avut loc atacul. Bărbatul a declarat că stătea la o masă cu fiica lor mai mică, când soția sa a mers la toaletă, iar atacatorul a închis-o înăuntru, conform Daily Mail

''I-a pus prosoape peste față și o curea la gât, a violat-o și a încercat să o omoare'', a spus soțul, menționând că a auzit-o țipând și plângând la aproximativ opt minute după ce a intrat în baie. A fugit imediat să o ajute, dar odată ce l-a văzut pe suspect părăsind toaleta: ''L-am tot urmărit'', încercând să-l atragă cu bani în timp ce alerga prin parcare.

Omul îi avertizează pe oameni să ''rămână aproape de soția și copii tot timpul''. ''În acest caz, nu am putut face asta pentru că a încuiat ușa. Ține-ți familia și copiii aproape de tine - cât de aproape poți'', a ţinut să mai adauge soţul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tânăr acuzat că s-a ascuns în baia unui mall, unde a violat şi încercat să ucidă o mamă, în SUA. Mărturiile tulburătoare ale soţului