Antena Meniu Search
x

''Ți-am spus să nu te mai atingi de mama și fratele meu!'' Român din Italia, înjunghiat de fiul fostei sale partenere, după un scandal monstru

Episod violent în Italia. Un tânăr de 19 ani l-a înjunghiat pe fostul partener al mamei sale, un bărbat de 38 de ani de origine română. Victima, înjunghiată în abdomen cu un cuțit, este grav rănită și este internată la spitalul Garbagnate Milanese. Incidentul a avut loc în Limbiate, o localitate situată în provincia Monza e Brianza din Lombardia. Tânărul a fost arestat de carabinieri.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 10:29

Român din Italia, înjunghiat de fiul fostei sale partenere, după un scandal monstru
Român din Italia, înjunghiat de fiul fostei sale partenere, după un scandal monstru - Carabinieri

Din primele primele informații ale anchetei a reieșit că incidentul a avut loc într-unul dintre blocurile de locuințe sociale, în seara zilei de 16 ianuarie, când bărbatul de 38 de ani, actual șomer, a ajuns la domiciliul unde locuise împreună cu partenera sa, o femeie de 58 de ani.

Românul a locuit până nu demult acolo, alături de femeia cu care are și o fiică adolescentă, dar care mai are doi fii dintr-o relație precedentă, un băiat de 16 ani și altul de 19 ani. După o ceartă aprinsă, bărbatul de 38 de ani s-a angajat într-o luptă violentă mai întâi cu femeia, apoi i-a atacat fiul mai mic. Tonul vocii a crescut, ca și schimbul de acuzații, iar băiatul de 19 ani, încercând să-și apere atât mama, cât și fratele, a intervenit: ''Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama și fratele meu!''. Apoi, a decis să ia un cuțit de bucătărie și i-a aplicat mai multe lovituri.

Victima, grav rănită, a părăsit locuința, fiind salvată de un trecător care intenționa să se plimbe cu câinele său. L-a însoțit pe bărbat până la cel mai apropiat spital, unde a fost operat. Prognosticul a fost de la început rezervat date fiind condițiile, notează Monza in Diretta.

Tensiunile au escaladat după ce femeia și-a pierdut mama

Pe acelaşi subiect

Cercetările carabinierilor s-au concentrat imediat asupra tânărului de 19 ani. Acesta a fost găsit acasă de unde nu plecase niciodată, constatându-se că locul atacului fusese deja curățat de sânge. Din primele investigații par să nu existe plângeri anterioare de abuz în familie chiar dacă femeia ar fi oficializat, în urma evenimentelor, că atmosfera în familie devenise proastă.

Drama a escaladat așadar într-un context familial dificil, foarte tensionat, cu dificultăți economice. În plus, atitudinea fostului partener se schimbase mai ales din decembrie 2020, odată cu dispariția soacrei.

Procurorii de la Parchetul din Milano au dat ordin ca băiatul să fie arestat și închis în penitenciarul din San Vittore din Milano, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ''Ți-am spus să nu te mai atingi de mama și fratele meu!'' Român din Italia, înjunghiat de fiul fostei sale partenere, după un scandal monstru