Antena Meniu Search
x

Tragedie pe o plajă din Creta. Un turist a stat ore întregi pe şezlong, fără ca nimeni să observe că e mort

O descoperire macabră a fost raportată într-o stațiune situată de-a lungul coastei de nord a insulei grecești Creta. Un bărbat a fost găsit mort pe şezlong, iar anchetatorii consideră că totul se cauzează temperaturilor extrem de ridicate, care au lovit întregul continent în ultimele zile.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.07.2022, 15:28

Tragedie pe o plajă plină din Creta
Tragedie pe o plajă plină din Creta - Shutterstock - foto ilustrativ

Un turist britanic a stat ore întregi nemişcat pe şezlong, fără ca nimeni să observe că de fapt acesta murise. Reprezentanţii plajei au mers ulterior către locul unde se afla acesta şi au constatat că bărbatul era decedat, scrie Sky News.

Turist mort pe plajă

Turistul în vârstă de 54 de ani s-a aşezat, sâmbătă, cu şezlongul în zona Stalidei, pentru a se relaxa. După câteva ore, oamenii au observat că bărbatul nu se mişcase de prea mult timp, aşa că la locul tragediei au venit de urgenţă salvamarii care au început să efectueze manevrele de resuscitare. 

Din nefericire, acestea nu s-au dovedit de ajutor, medicii nemaiputând decât să declare decesul turistului. Medicii consideră că britanicul a murit, cel mai probabil, din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Alte detalii cu privire la bărbatul decedat nu au fost încă făcute publice. 

Pe acelaşi subiect

Stalida - cunoscută și sub numele de Stalis - are o plajă renumită, care este populară în rândul familiilor care merg în vacanţă în Grecia. Stațiunea se află pe coasta de nord a Cretei, situată între Malia și Hersonissos.

Val de caniculă peste Europa

Mai cald ca niciodată. Un val de caniculă venit de deasupra deşertului Sahara a adus cu el temperaturi record peste Vestul Europei. Pentru prima dată în istoria sa, Marea Britanie a emis cod roşu de caniculă, iar oamenii au fost sfătuiţi să nu iasă din casă.

Prea cald este şi în Franţa şi Spania, unde s-au depăşit azi şi peste 42 de grade Celsius. O mie de oameni au murit în ultimele zile din cauza temperaturilor de foc in Spania şi Portugalia. Valul de aer fierbinte ajunge şi la noi peste câteva zile 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Tragedie pe o plajă din Creta. Un turist a stat ore întregi pe şezlong, fără ca nimeni să observe că e mort