Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Trebuia să fie ziua lui, dar ne-a fost luat”. Fiul unei vedete TikTok, împuşcat mortal cu o zi înainte de a împlini 19 ani, în SUA

O zi care ar fi trebuit să fie fericită s-a transformat într-o dramă pentru o vedetă TikTok, cu 7 milioane de urmăritori. Fiul Opheliei Nichols a fost împuşcat mortal, cu doar o zi înainte de a împlini 19 ani. Femeia face acum apel la fanii săi să o ajute să îl găsească pe ucigaşul fiului său.

de Monica Palade

la 27.06.2022, 09:06

„Astăzi, trebuia să fie aniversarea de 19 ani a copilului meu, dar ne-a fost luat aseară. Ne-a fost luat de lângă copiii mei şi de lângă soţul meu şi de din familia noastră. Fiul meu a fost ucis. A fost împuşcat”, a declarat femeia, care postează de pe contul shoelover99.

Împuşcat mortal înainte de aniversare

Fiul lui Nichols, Randon Lee, a fost împușcat mortal într-o benzinărie, vineri seara, din Prichard, Alabama, chiar la sud de Mobile, potrivit publicației locale WKRN.

„Nu v-am cerut niciodată nimic, dar am nevoie de ajutorul vostru în acest sens”, a spus Nichols, influenceriţă căruia adepții îi spun Mama Tot. Printre lacrimi, femeia a mai spus: „Sunteţi aproape 7 milioane de persoane care mă urmăriţi. Cineva trebuie să ştie ceva”.

Pe acelaşi subiect

Poliția a făcut publice câteva detalii despre asasinat, dar Nichols a spus că autoritățile au două piste posibile. Mama a spus că acum simte o „ură în inima mea pe care nu o recunosc, pentru că nu am urât pe nimeni niciodată. Nu mă voi opri până când ucigașul fiului meu va fi găsit și urmărit penal”.

„Avea doar 18 ani, asta este cea mai bună parte a vieții cuiva”, a adăugat ea plângând. Într-un mesaj emoţionant, ea a ridicat o fotografie cu ea și cu fiul ei în fața camerei și s-a adresat criminalului: „Vreau să te uiți la fiul meu. … Acesta este fiul meu și mi l-ai luat”.

Ophelia Nichols mai are trei copii. Randon era cel mai tânăr al ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » „Trebuia să fie ziua lui, dar ne-a fost luat”. Fiul unei vedete TikTok, împuşcat mortal cu o zi înainte de a împlini 19 ani, în SUA