Antena Meniu Search
x

Trei copii au rămas singuri pe lume după ce mama lor a murit fulgerător, răpusă de o infecţie. Tocmai se operase de polipi, într-un spital din UK

Trei copii au rămas orfani după ce mama lor, care îi creştea singură, a murit subit într-un spital din Liverpool chiar în ajun de Anul Nou. Apropiaţii mult-iubitei Claire Harrison plâng cu lacrimi amare dispariţia femeii în vârstă de 48 de ani şi se întreabă ce se va alege de micuţii săi.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 09:08

- Samantha Jackson via Mirror

Suflete îndoliate după moartea lui Claire Harrison, o englezoaică de 48 de ani care a pierdut lupta pentru viaţă în ajunul Revelionului. Femeia îşi creştea singură cei trei copii şi era unica sursă de bani, dar şi de iubire părintească din familie. Acum, însă, copiii săi vor fi nevoiţi să răzbească prin viaţă fără sprijinul celei care le-a dat viaţă. 

Femeia, mamă a 3 copii, a murit fulgerător, după ce s-a îmbolnăvit brusc

Claire Harrison s-a stins din viaţă pe 31 decembrie, la Spitalul Regal din Liverpool, unde ajunsese după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit brusc, fără veste, relatează Mirror. Iniţial, aceasta a făcut investigaţii medicale ORL, întrucât suspecta că are polipi. După intervenţia de îndepărtare a membranelor respective, femeia a fost trimisă acasă, însă problemele aveau să se înrăutăţească o săptămână mai târziu. A fost internată la Spitalul Regal, iar medicii au descoperit o infecţie care îi afecta ficatul şi rinichii. Surplusul de lichid astfel creat în organism i-a inundat plămânii şi, în cele din urmă, a ucis-o.

"A lăsat în urmă trei copii, dintre care cel mai mic are 13 ani. Se confruntă acum cu o perioadă extrem de dificilă şi un viitor incert, rămaşi fără singurul sprijin, întreaga lor lume - mama. Boala a venit fulgerător, în doar trei săptămâni, nici nu au avut timp să se pregătească sufleteşte pentru despărţire." 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Trei copii au rămas singuri pe lume după ce mama lor a murit fulgerător, răpusă de o infecţie. Tocmai se operase de polipi, într-un spital din UK