Antena Meniu Search
x

Trei românce și 24 de bărbați, goi într-o cameră de hotel, la o petrecere în Olanda. Organizatorul a fost condamnat la 3 ani de închisoare

Un olandez a fost condamnat zilele trecute la trei ani de închisoare şi amendat cu 120.000 de euro, pentru că ar fi organizat în repetate rânduri petreceri sexuale la care participau şi românce. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 22.02.2022, 13:16

Ancheta a început în 2019 cu informații ale poliției conform cărora o rețea românească a adus fete cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani în Germania pentru a lucra ca prostituate. Bărbaţii ar fi lucrat și în Belgia, dar și în Țările de Jos, fiind coordonaţi de inculpatul Patrick N, în vârstă de 43 de ani, din Eindhoven.

În perioada mai 2018 – septembrie 2019, el a plasat mai multe reclame pe un site pentru adulţi prin care promova întâlniri sau gangbang-uri, întâlniri pentru sex în grup fără folosirea prezervativelor, punând în pericol sănătatea fetelor, potrivit ATV.be.

Pe 8 iunie 2018, poliția a efectuat un control într-un hotel din Wommelgem, după o sesizare despre organizarea unui astfel de gangbang. Trei românce și 24 de bărbați goi au fost găsiți în cameră în acel moment. Toți cei care au dorit să participe îi plătiseră câte 150 de euro lui Patrick N.

Bărbatul a organizat cel puțin 20 de astfel de petreceri sexuale, la care a participat chiar și el. Patrick a căutat locații potrivite, a închiriat camere și a asigurat până şi transportul femeilor. La cererea sa, Dennis, un apropiat al acestuia, a găzduit mai multe femei într-un apartament închiriat din Anvers. Ambii bărbați au primit în schimb o parte din venitul din prostituție și/sau au fost compensați în natură. 

Pe acelaşi subiect

O reţea care funcţiona ca un bulgăre de zăpadă

Patrick a fost arestat în noiembrie 2020 la hotelul din Wommelgem, iar judecătorii au decis zilele trecute condamnarea lui. Bărbatul de 40 de ani a cerut achitarea. El a spus că se luptă cu o dependență de sex și a vizitat adesea prostituate, inclusiv în Germania. S-a îndrăgostit de o româncă și i-a sugerat să lucreze în Belgia și Olanda, unde ar putea câștiga mai mult. I-a aranjat întâlnirile pentru că ea nu cunoştea limba.

Prietenii ei și-au dorit şi ei asta și așa totul a început să funcţioneze ca un bulgăre de zăpada, iar reţeaua să se extindă. El a spus că a cerut doar rambursarea cheltuielilor sale, nu i-a forțat niciodată să facă nimic, că își pot alege singuri orele și să refuze clienții. 

Instanța a constatat că ambii bărbați s-au făcut vinovați de trafic de persoane în scopul exploatării prostituției diferitelor românce. Potrivit judecătorilor, nu a contat faptul că fetele s-au prostituat voluntar. Patrick avea cincisprezece fete pe care le ghida, prin urmare, trebuie să plătească 120.000 de euro, 8.000 de euro pentru fiecare fată. O parte din amenda i-a fost aplicată cu amânare. Dennis T a supravegheat zece fete, ducând amenda totală la 80.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Trei românce și 24 de bărbați, goi într-o cameră de hotel, la o petrecere în Olanda. Organizatorul a fost condamnat la 3 ani de închisoare